tüp bebek ilaç ilanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

GOLD28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2021
2
2
1
33
Merhaba,
29 yaşındayım aslında 2 yıla yakındır forumda tüp bebekte online ım ancak bugün kayıt açtım kendime
elimde tüp bebek ilaçları var görseli ekliyorum skt ye bakabilirsiniz

ben medicalpark göztepe nur dokuzeylül hanım ile gebeliğimin 5. ayını geride bırakmış bulunuyorum, ilaçlarım ilk denemede zeynep kamilin kullandırdığı ilaçlardan kalma cetrotide hariç o son işlemde arttı.

nur hanım işinde gerçekten iyi kendisini çok seviyorum Allah razı olsun ondan.

ilaçların süresi bitmeden ihtiyaç sahibine ulaştırmak isterim

ilaçların sayısı yeterli gelmez bir tedavi içinde ancak yine de naçizane destek olmak istedim

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-07-18 at 11.46.56.webp
    WhatsApp Image 2021-07-18 at 11.46.56.webp
    42 KB · Görüntüleme: 170
  • WhatsApp Image 2021-07-18 at 11.46.54.webp
    WhatsApp Image 2021-07-18 at 11.46.54.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 263
merhabalar; bende bugun gittim tüp bebek ıcın ucretlıden kayıt yaptrdık evrakları hazırlayıp gıdıcem ılaclar 6-7 bin tutuyor devlette 4 bın alıyor 11-12 tutuyor dedıler
bu ılacları neyde kullanıyoruz hıcbır bılgım yokta

Merhaba,
29 yaşındayım aslında 2 yıla yakındır forumda tüp bebekte online ım ancak bugün kayıt açtım kendime
elimde tüp bebek ilaçları var görseli ekliyorum skt ye bakabilirsiniz

ben medicalpark göztepe nur dokuzeylül hanım ile gebeliğimin 5. ayını geride bırakmış bulunuyorum, ilaçlarım ilk denemede zeynep kamilin kullandırdığı ilaçlardan kalma cetrotide hariç o son işlemde arttı.

nur hanım işinde gerçekten iyi kendisini çok seviyorum Allah razı olsun ondan.

ilaçların süresi bitmeden ihtiyaç sahibine ulaştırmak isterim

ilaçların sayısı yeterli gelmez bir tedavi içinde ancak yine de naçizane destek olmak istedim
Merhaba bana acil cetrotide lazim elinde mi halen bende nur dokuz eglulun hastasiyim tesaduf😊 mceasln@gmail.com burdan da bana yazabilirsin biraz acil lazim da ilac

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X