Tup bebek ilaç yardimlasma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Seyasmn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
3
1
1
44
Mrb arkadaşlar tüp bebekte raporlu alıpta artan ilaclarımızı ihtiyaçı olana yardimci olmak amacli acilmis bir konudur

Öncelikle benim 7. Denemem haliyle rapor hakkım yok yardımcı olursanız sevinirim
Merional 75 arıyorum 25 kutu yazmış dr elinde olan varsa bekliyorum

Arkadaşlar merhaba,tup bebek ilacları mevcut bende,benim tüp bebegim malesef negatif oldu.dilerim allahtan baskasjna sifa olur.sadece ihtiyacı olanlar,yani almaya durumu yetmeyenler yazsın bana

Arkadaşlar merhaba. biz de ikinci kez deneme yapıyoruz. ilaç yardımına gerçekten çok ihtiyacım var. Yardım edebilirseniz çok sebinirim.

Merhaba,
SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X