Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Bende estrofem 1 kutu, Duphaston 1 kutu ve 1 kutu dan biraz fazla Oksapar var. İsteyen olursa Çarşamba Mersin’e gideceğim orada verebilirim.arladaslr tup bebek tedavisinde 4. denemem elinde ilaclari kalip vermek isteyen olur mu havuz yontemi dnenicek
Mrb Oksapara benim ihtiyacım var karşı ödemeli kargolarsanız çok sevinirimMerhaba. Bende estrofem 1 kutu, Duphaston 1 kutu ve 1 kutu dan biraz fazla Oksapar var. İsteyen olursa Çarşamba Mersin’e gideceğim orada verebilirim.
Merhaba bana özel mesajdan atabilir misiniz bilgileriniziMrb Oksapara benim ihtiyacım var karşı ödemeli kargolarsanız çok sevinirim
Merhaba kutu olarak mi 2Merhaba. Benimde elimde pergoveristen 2 tane var. Kırklareli’nde ikamet ediyorum. İhtiyacı olan varsa verebilirim
Hayır bir kutu içinde iki tane ilaç ama bir arkadaşa gönderdim.Merhaba kutu olarak mi 2
Elimde var vi adet gonal f soğuk zincirarladaslr tup bebek tedavisinde 4. denemem elinde ilaclari kalip vermek isteyen olur mu havuz yontemi dnenicek
Merhaba yer neresi pergoveris için yazıyorumBenim elimde 1 adet gonal f 900 soğuk zincir
2 adet cetrotide 250
1 Adet Pergoveris 150
1 adet Omnitrope 10 mg
Var
İstanbul BeyoğluMerhaba yer neresi pergoveris için yazıyorum