Tüp bebek ilacı acil

Cilekcetiner

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
364
86
318
39
Selam. Çoook mutsuzum bugün Tüp Bebek’e başlayacaktım ama hiç bir eczane sgk raporlu ilaç vermedi. Sırf ilaç vermediler diye baslayamayamadıö tedaviye. Hastaneye paranın bi kısmını ödedim bile. Napıcam İstanbul’da sgk lı ilaç veren eczane biliyormusunuz lütfen yardım çok kötüyüm. Gonalf ve överdiler lazım

ya şunlari şikayet edin saglik bakanligina Allah askina bu nedir herkes cebinin dersine dusmus zaten zar zor tedaviyi demk getirip yapiyosun bide bu engeller cikiyor

Evet hastaneye 10 bin önden ödedim. İlaçları alamadığım için bugün tedaviye baslayamadıö çok kötüyüm
cimerden mutlaka bu durumu yazın raporunuzla birlikte ilaç vermeyen eczaneleri
De kesinlikle not edin. Hakkınızı arayın cimer geri dönüş yapar diye düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun. 🙏🏻

Selam. Çoook mutsuzum bugün Tüp Bebek’e başlayacaktım ama hiç bir eczane sgk raporlu ilaç vermedi. Sırf ilaç vermediler diye baslayamayamadıö tedaviye. Hastaneye paranın bi kısmını ödedim bile. Napıcam İstanbul’da sgk lı ilaç veren eczane biliyormusunuz lütfen yardım çok kötüyüm. Gonalf ve överdiler lazım
Avcılar da kule eczanesi veriyordu

E
Avcılar Ispartakule Kule eczanesi

Back
X