• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ilacı ihtiyacı olan

teddy03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2025
3
2
1
Merhabalar 2 ay önce tüp bebek tedavisine başladık yumurta toplama öncesi puregon ve menopur kullandım iğne . Elimde kalmış olan doz var ihtiyacı olan Gaziantep te olan varsa verebilirim

Mrb iğne dediğiniz oksapar 0.4 ise ben alabilirim
Merhabalar 2 ay önce tüp bebek tedavisine başladık yumurta toplama öncesi puregon ve menopur kullandım iğne . Elimde kalmış olan doz var ihtiyacı olan Gaziantep te olan varsa verebilirim

Merhabalar benim de elimde tüp bebek ilaçlarım kaldı. Soğuk zincir konusuna kesinlikle dikkat edildi. 1adet embriyom vardı ve pozitif olduk şükür. Kalan ilaçlar konusunda yardımcı olmak isterim. Kütahyadayım yakın illerle iletişim kurabiliriz 2026-7son kullnma tarihleri. Gonalf900 3 kutu cetrotide 14 kutu bir de menopur mevcut

İstanbul tuzla dayım 2 ettap kiptastadiyim elimde 5 tane iğne ve fitiller ve ilaçlar var ihtiyacı olan verebilirim

Tüp bebek merkeze verın hastanın eksık durumlarında tedarık edıyolar gonalfte oyle yaptılar bana ornegım bı ıkı gunluk ihtiyaclarfa ramamluyolar

Back
X