• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ilacı isteyene yardımcı olabilirim

semra2147

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
198
2
66
İstanbul
Selam arkadaşlar ben şubatta tüp bebek yaptırdım ama yaşım genç olduğu için fazla ilaç kullanmadım dolayısıyla elimde fazladan 2kutu gonal f 450 3kutuda cetrotide var isteyen arkadaşlara yollayabilirim uygun fiyata bana şans getirdiler hamileyim inşallah alan olursa onada şans getirsin

canım özel mesaj atmışsında ben özel yazamıyorum telefonum 0541 818 72 47 sen araştır ne kadarsa ben sana firaz daha aşağı fiyata yollarım ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum ilaçlar daha yeni 2ay en fazla 3ay oldu alala hatta gonal f 2 kutu haricinde bi kutu açtım 650ml içinden 75ml çektim oda duruyor istersen onuda yollarım

Elimde 3 kutu puregon 900 var piyasada 790 tl ben 500 tl den verecegim cetrodite 3 kutu onuda 50 tl den verecegim ayrica gonalf 450 3 kalem onuda 270 TLDEN ,3 kutu menopur var onuda tanesini 150 den verecegim.Benim tedavim iptal oldu yurtdisindan geldim tekrar ilaclari tasimycagim.ihtiyaci olanlar benle ozelden irtibata gecsin.

Back
X