Tüp bebek ilaçları kullanım sonrası yan etki risklerini bilen var mı?

Meknarli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2018
110
51
48
27
İstanbul
Arkadaşlar merhabalar ben tüp bebek yöntemi ile gebe kaldım ve ilk gebeliğim şuan 8 hafta 1 günlük hamileyim. Fakat tedavi başlangıcında sadece benden bazı testleri isteyidiler ona göre başladık, eşim ve ben kan tahlili verdik normal sıradan, ve bana herhangi bir rahatsızlığımın olup olmadığı soruldu yok dedim. Fakat bir arkadaşım da tüp bebek yaptırıyor ama doktoru smir testi Rahim filmi ve gögüs filmi istemiş, ben bunlardan sadece Rahim filmi çekildim. Herhangi bir sorun olur mu sizce ??

Arkadaşlar merhabalar ben tüp bebek yöntemi ile gebe kaldım ve ilk gebeliğim şuan 8 hafta 1 günlük hamileyim. Fakat tedavi başlangıcında sadece benden bazı testleri isteyidiler ona göre başladık, eşim ve ben kan tahlili verdik normal sıradan, ve bana herhangi bir rahatsızlığımın olup olmadığı soruldu yok dedim. Fakat bir arkadaşım da tüp bebek yaptırıyor ama doktoru smir testi Rahim filmi ve gögüs filmi istemiş, ben bunlardan sadece Rahim filmi çekildim. Herhangi bir sorun olur mu sizce ??
Canım smear testı zaten her evlı kadının yılda bir yaptırması gereken bir test . Tup bebekle ilgisi yok. Gogus filmi cekılmıyor tup bebekte,onun ozel durumu vardır

Ben çekildiğini çoğu bayandan duydum canım çünkü tüp bebek tedavisinde kullanılan birçok ilaç ve iğne yan etki olarak kanser vs. Yapabiliyor tabi herkes de olacak diye birşey yok sonuçta birçok ilaç kullanıyoruz bu tedavide yan etkileri de illaki olacaktır

Back
X