Tüp bebek İlaçları ve belirtileri

okuogren

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
427
Puanlar
23
Kızlar, tüp bebek sürecine geçen sene Mart ayında başladım. İlk zamanlar bir şey yoktu. İlk 3 tedavimde iğne kullanıldı. Onlardan sonra koltuk altımda acayip kaşınma başladı. 4. Tedavi için Kartal lütfi kırdara başlayacaktım. Bazı belgeler istendi. Meme usg gibi. Çektirdim. Onda lenf bezi aktif denmişti. Genel cerraha gittim, bir şey olmadığını söyledi. Şimdi ne zaman ilaç kullansam opu vs transfer sürecinde koltuk altımda kaşınma artıyor. Bu ilaçları kullanmadan önce adetten sonraki ovülasyon döneminde hiç böyle bir şey olmazdı. Şimdi tedavi içinde olmasam bile kaşıntı oluyor. Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu ?

Çok geçmiş olsun canım , lenf bez aktif denildi ve kaşıntı yada alerji reaksiyon var , tekrar başka doktora görünsen iyi olurdu aslında. Hala kartal Lütfi kırdarda mı tedavi görüyorsun..? Bir kez daha net şekilde baktırıp sonrasında ilaçları değişmek lazım eğer bu denenmediyse fakat koltuk altında bir reaksiyon çıkmaz tüp bebek ilaçlarında. Dikkatli olmak lazım.

Yok yok orada tedavi olmadım. İstenen belgeleri tamamladım prosedürü sevmediğim için gitmedim. Genel cerrahi doktoru kolonyalı al şap şap vur dedi doktor rahat olunca bende üstünde durmadım ama geçmiyor

Yok yok orada tedavi olmadım. İstenen belgeleri tamamladım prosedürü sevmediğim için gitmedim. Genel cerrahi doktoru kolonyalı al şap şap vur dedi doktor rahat olunca bende üstünde durmadım ama geçmiyor
Tövbe estafurullah kolanya al şapşap vur ne kız . korkma lenf bezi aktif demek kötü bişe var demek değildir. Hani çalışıyor aktif ama reaksiyon vermiş bişeye. Cildin tahriş olmuşda olabilir ,havalar sıcak ne bileyim mantar yada deodrant dan kaynaklanmış da olabilir bir süre parfümlü şeyler sürme bakalım. Tüp bebek doktoruna da danış böyle durumlarda asla çekinme. Ona göre başka ilaç ta verebilirler muadili filan.

Valla şaka yapmıyorum, kendi koltuk altına vurarak öyle gösterdi

Valla şaka yapmıyorum, kendi koltuk altına vurarak öyle gösterdi
Millet kafayı sıyırdı iyce tövbe tövbe parfümlü şeyler sürme canım cildin hassaslaşmış olabilir kuru tutmaya çalış. Jilet gibi şeyler de yapar terleme yapar .. ilacı da doktora söylememezlik yapma değiştirirler , bu tedavini olumsuz etkilemez korkma içeriği aynı ama daha tolere edilebilir ilaç verir belki. Geçmiş olsun güzel haberlerle dön inşallah

Teşekkür ederim canım

`