Dkh ile lucrin kullanacaksin. Sonraki adetinle dkh bitmis olacak zaten lucrine ek bir veya iki igne daha ekleyebilir bana gonal-f ve merional eklemişti. Yani gunde 3 igne yapiyordumMerhaba lucrin dayl flakon aldim temmuz da baslayacaz ins peki bu 14 günlük ilacı kullandıktan sonra ki aşama ne başka ilaçlar da varmış pahalı olanlar onları nezaman alıp kullanacağım benimki uzun protokol bilenler yardim.edebilir mi
Dkh kullaniyom ve 1 haftalık hap kaldı o bitince lucrin kullanmam gerekiyomus başkada bişi demediler şimdilik bı de lucrin 135 TL ye aldım diğer ilaçlar mi pqhali olanlar raporum çıktı buaradaDkh ile lucrin kullanacaksin. Sonraki adetinle dkh bitmis olacak zaten lucrine ek bir veya iki igne daha ekleyebilir bana gonal-f ve merional eklemişti. Yani gunde 3 igne yapiyordum
Evet canim digerleri pahali. Adetinle gidince diger ilaclari anlatacaktirlar. Cavit hoca bana lucrini hapla beraber baslatti diye hatirliyorum yani bi donem hep hap hem lucrin kullandim sanki. Gecmis zaman hata payi var tabi. Mesela ben gonal f ten yaklaşık 5-6 kutu kullanmıştım. Dozuna gore değişiyor eger dusuk doz baslatirsa ilac daha cok yetiyor ama yuksek doz baslatirsa bi kutu ilac 2 gun anca yetiyor 3. Gune cok az bisey kaliyor icinde. 6 kutu ignede epey pahali oluyor malesef iyiki rapor varDkh kullaniyom ve 1 haftalık hap kaldı o bitince lucrin kullanmam gerekiyomus başkada bişi demediler şimdilik bı de lucrin 135 TL ye aldım diğer ilaçlar mi pqhali olanlar raporum çıktı buarada
Bunları hiç bilmiyorum anlatman iyi oldu hazır olurum en azından hayırlısı artık saoll baya bı ilaç kullaniliyo demek peki bunların yan etkileri oluyo mu kilo alma gibi seylerEvet canim digerleri pahali. Adetinle gidince diger ilaclari anlatacaktirlar. Cavit hoca bana lucrini hapla beraber baslatti diye hatirliyorum yani bi donem hep hap hem lucrin kullandim sanki. Gecmis zaman hata payi var tabi. Mesela ben gonal f ten yaklaşık 5-6 kutu kullanmıştım. Dozuna gore değişiyor eger dusuk doz baslatirsa ilac daha cok yetiyor ama yuksek doz baslatirsa bi kutu ilac 2 gun anca yetiyor 3. Gune cok az bisey kaliyor icinde. 6 kutu ignede epey pahali oluyor malesef iyiki rapor var
uzun sure vitamin kullandığım icin 2-3 kg aldim fakat ignelerden yana oyle bi sorun yasamadim. Rahatsizlik hissi oluyor malesef şiş hissediyosun kendini ozelliklede yumurtalar iyice büyüdüğü zamanBunları hiç bilmiyorum anlatman iyi oldu hazır olurum en azından hayırlısı artık saoll baya bı ilaç kullaniliyo demek peki bunların yan etkileri oluyo mu kilo alma gibi seyler
Bende kullandim onu fakat hangi asamada oldugunu hatirlamiyorum sanki son asamalardaydiEvet mavi renkli dönen kutuda
Kişiye göre karar verdikleri için olabilir hormon ilaçları sonuçtaBende kullandim onu fakat hangi asamada oldugunu hatirlamiyorum sanki son asamalardaydi
merhaba gonal f i bulmakta zorluk cektiniz mi? Ben 2 hafta sonra lucrine basliycam suan ariyoruz piyasada yok gibi bisey. Buyuk ihtimalle gonal f ile devam edicem onyuzden merak ettim bulunmasi zor mu diye gecen yil sorun yasamadan almistik hepsini bu sene isler degisti nedenseElinde fazla gonalf varmi arkadaşlar 1 kutu tedavimde eksik kaldi
Durum şöyle ben ocak ayında tedavimde Bahçe ci hastaneisnde raporlu yaptim doktor fazla yazmis ilacı onda tutmadi kalan ilaçlarla bursada tedavi olayım dedim elimde 1 adet iğne eksik aslında merional var onu kullanmadı oyuzden yetmedi havalar sıcak corena durumuda olunca zorlaştımerhaba gonal f i bulmakta zorluk cektiniz mi? Ben 2 hafta sonra lucrine basliycam suan ariyoruz piyasada yok gibi bisey. Buyuk ihtimalle gonal f ile devam edicem onyuzden merak ettim bulunmasi zor mu diye gecen yil sorun yasamadan almistik hepsini bu sene isler degisti nedense
Ben kullanıyorum gonal f bir sorun yaşamadık bulmakta çok şükür var sanırsammerhaba gonal f i bulmakta zorluk cektiniz mi? Ben 2 hafta sonra lucrine basliycam suan ariyoruz piyasada yok gibi bisey. Buyuk ihtimalle gonal f ile devam edicem onyuzden merak ettim bulunmasi zor mu diye gecen yil sorun yasamadan almistik hepsini bu sene isler degisti nedense
Sagol canimBen kullanıyorum gonal f bir sorun yaşamadık bulmakta çok şükür var sanırsam
anladim canim tedavin guzel neticelerinir insallahDurum şöyle ben ocak ayında tedavimde Bahçe ci hastaneisnde raporlu yaptim doktor fazla yazmis ilacı onda tutmadi kalan ilaçlarla bursada tedavi olayım dedim elimde 1 adet iğne eksik aslında merional var onu kullanmadı oyuzden yetmedi havalar sıcak corena durumuda olunca zorlaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?