- 13 Haziran 2025
- 47
- 3
- 1
- 22
- Konu Sahibi selengin55
-
Henüz doktorla görüşmedim ama estrofem içtikten 1 saat sonra felan göğüslerim ağrımaya başlıyor sonra geçiyor, iğneler yüzünden göbeğim mosmor ve şiş az yesem de çok yemiş gibi şiş göbeğim başka bi yan etki görmedim benKızlar tüp benek tedavisi görürken ilaçların hangi yan etkilerini gördünüz ve doktora danıştınız
Gonalf kullanıyordum 200 ünite cetrotide basladim 2. Günü ikisini kullanirken kahverengi lekelenmelerim başladı başkada yan etkim.yok şu an 8.gundeyim karnım hafif dolu gb hafif kramp başka bise olmadi bu lekelenmede normal dedi dr zatenKızlar tüp benek tedavisi görürken ilaçların hangi yan etkilerini gördünüz ve doktora danıştınız
Bende göğüs değilde iğneler yüzünden şişlim oluyor maalesefHenüz doktorla görüşmedim ama estrofem içtikten 1 saat sonra felan göğüslerim ağrımaya başlıyor sonra geçiyor, iğneler yüzünden göbeğim mosmor ve şiş az yesem de çok yemiş gibi şiş göbeğim başka bi yan etki görmedim ben
Ya bende hiç olmamıştı ama ilk defa kabızlık oldu herhalde fitildenGonalf kullanıyordum 200 ünite cetrotide basladim 2. Günü ikisini kullanirken kahverengi lekelenmelerim başladı başkada yan etkim.yok şu an 8.gundeyim karnım hafif dolu gb hafif kramp başka bise olmadi bu lekelenmede normal dedi dr zaten
Hangi iğneleri vuruyorsunuzBende göğüs değilde iğneler yüzünden şişlim oluyor maalesef
Opu zamanı gonal f kullandım şuan da progestan dex kullanıyorum 25 mgHangi iğneleri vuruyorsunuz
Oksapar vermediler mi size ben ikisini de vuruyorumOpu zamanı gonal f kullandım şuan da progestan dex kullanıyorum 25 mg
Oksapar vermediler mi size ben ikisini de vuruyorum
Yok kuzum bi sorun doktor kullandırtıyor ama risk almak istemiyor galiba ben de senin saydığın tüm ilaçlar extra olarakta oksapar kullanıyorumSakıncası yoksa sende bir rahatsızlık var mı canım belki ondandır
Yok kuzum bi sorun doktor kullandırtıyor ama risk almak istemiyor galiba ben de senin saydığın tüm ilaçlar extra olarakta oksapar kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?