• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek ilaçları

renegade1xxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
28
0
36
Tekirdağ
  1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba.düşük over nedeni ile bir türlü başlayamadığımız tüp bebek tedavisi bir mucize ile sonuçlandı tüp bebek tedavisine gerek kalmadı. şu an 5.ayın içerisindeyim Allah ım herkese nasip etsin inşallah.elimizde tedaviye başlayamadığımız için hiç kullanılmamış dolapta duran tüp bebek ilaçları mevcut tekirdağda ikamet ediyoruz.ihtiyacı olan arkadaş varsa özelden ulaşabilir.

ilaçlar:GONAL-F 450 IU 33MCG O.75 ML 5 ADET

MENOGON 75 IU 5 AMPUL 2 ADET

CETROTİDE 0.25 MG 7 ADET

OVITRELLE 250 MCG 1 ADET

arkadaşlar çok sayıda mesaj alıyorum ama forum kuralları gereği 100 mesajım olmadığından yanıtlayamıyorum.telefonum 5334544121

benim ıhtiyacım var

canım buraya yazsan özelden yazamıyorsan eğer.ben çorludayım aralıkta tedavim başlıyor.ve gonal f ve çatlama iğnesi lazım.

güncel................

merhaba.düşük over nedeni ile bir türlü başlayamadığımız tüp bebek tedavisi bir mucize ile sonuçlandı tüp bebek tedavisine gerek kalmadı. şu an 5.ayın içerisindeyim Allah ım herkese nasip etsin inşallah.elimizde tedaviye başlayamadığımız için hiç kullanılmamış dolapta duran tüp bebek ilaçları mevcut tekirdağda ikamet ediyoruz.ihtiyacı olan arkadaş varsa özelden ulaşabilir.

CETROTİDE 0.25 MG 7 ADET

OVITRELLE 250 MCG 1 ADET

arkadaşlar çok sayıda mesaj alıyorum ama forum kuralları gereği 100 mesajım olmadığından yanıtlayamıyorum.telefonum 5334544121

arkadaşlar bedelsiz veremem keşke verecek durumda olabilseydim.tüp bebek raporu fiyatlarıyla vereceğim sonuçta tüp bebek raporu olmadan tedaviye başlayacaklar ilgilenirse hem onlara faydası olacak hemde bana.

CETROTİDE 0.25 MG 7 ADET

OVITRELLE 250 MCG 1 ADET

eylül sonu ekim başı gibi tüp bebek yaptırıcam.artık ameliyatımı bekliyorum.kullanamadığım ilaçlarımı satıyorum uygun fiyata.elimde 2 tane(kutu değil) menagon,2 adet ovitrelle,2 adet 0.25 lik cetrotide var.iki tüp menagon ve6 tüp suyu var onu 50 tl ye vericem,ovitrelle tanesini 40 tlye,cetrotide tane başı 40 tlye aldığım fiyatlara vericem
kullanma tarihleri 2015 e kadar.ben de bu sene eylülde almıştım.
herşey gönlünüzce olsun inşallah..

Back
X