Tüp bebek ilaçlarımı satıyorum

Kardelenn82

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
9
6
6
42
merhaba arkadaşlar , bende birçok arkadaşım gibi tüp bebek denedim ,3. Denememde tuttu çok şükür şimdi elimde kalan tüp bebek ilaçlarım var onları satıyorum 6 kutu crinone jel %8 kutusunun tanesi 70tl ayrıca hibor iğnelerim var ama onlarda 2 kutu hepsini totalde 500tl'ye veriyorum...dilerim Allahtan umarım kullanan arkadaşlara uğur getirir , almak isteyenler özelden bana ulaşabilirler , indirimde yapabilirim....
İlaçların son kullanma tarihleri hepsi kutusunun üzerinde yazıyor detaylı incelemek isteyenler için fotoğraf atabilirim... Allah isteyip dileyip de değerini bilecek herkese evlatnasip eylesin kimseyi evlatsızlıkla sınamasın yarabbim...

merhaba arkadaşlar , bende birçok arkadaşım gibi tüp bebek denedim ,3. Denememde tuttu çok şükür şimdi elimde kalan tüp bebek ilaçlarım var onları satıyorum 6 kutu crinone jel %8 kutusunun tanesi 70tl ayrıca hibor iğnelerim var ama onlarda 2 kutu hepsini totalde 500tl'ye veriyorum...dilerim Allahtan umarım kullanan arkadaşlara uğur getirir , almak isteyenler özelden bana ulaşabilirler , indirimde yapabilirim....
İlaçların son kullanma tarihleri hepsi kutusunun üzerinde yazıyor detaylı incelemek isteyenler için fotoğraf atabilirim... Allah isteyip dileyip de değerini bilecek herkese evlatnasip eylesin kimseyi evlatsızlıkla sınamasın yarabbim...

merhaba bende 2 defa tüp bebek denedim ( negatif ) önümüzdeki ay 3.denemem olucak yeni dr.um mini tüp bebeği önerdi onun için geçen denemelerimden kalma ilaçları kullanamayacağım gonal f 450 - merional 75 - clexane 0,4ml 4000 ve crinone ilaçlarım var elimde bu süreci yaşayan herkes maddi manevi ne kadar zor bi süreç olduğunu iyi bilir bende elimde olan bu ilaçları uygun fiyata vermek istiyorum isteyen arkadaşlara gönderebilirim yada izmirde olanlara elden verebilirim

Clexane, crinone, proluton, estrofem, Progestan sağlık ocakları yazıyor
senin yaşın tutuyordur belki ama belli bi yaşı var ondan sonra karşılamıyor devletimiz tüp bebek ilaçlarını sadece senin yazdıgın ilaclar olsa keske onlar cok pahali degil milyarlarca lira harcadim ben halada cabaliyorum maddi manevi tüm çabalarımız hayırlısıyla iyi sonuçlansında gerisi sonra mutluluktan unutulur inşallah

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleme:
Back
X