• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ilaçlarına başladım

haziran0806

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
1.038
979
208
Pazartesi günü iğnelerime başladım çok heyecanlıyım bugün biraz karnımda hafif ağrı var biraz da belim de... Gonal-f 300 ünite her gün yarın kontrolüm var Allah hepimizin yardımcısı olsun!!! Ben işyerinde arkadaşıma vurduruyorum tecrübeli ztn ama yine de çok heyecanlanıyorum bugün tam 5 gün oldu iğnelerimin bu yaşadığım ağrılar normal mi?

Hayırlı olsun canım, inşallah tedavin pozitifle sonuçlanır. Yumurtalar büyüdükçe ağrılar oluyor, özellikle toplama zamanı geldiğinde karnın kocaman oluyor, ama bu ağrılar hafif derecede oluyor hep. İnşallah emeklerin karşılığı bulur, evladına kavuşursun..

Hayırlı olsun canım, inşallah tedavin pozitifle sonuçlanır. Yumurtalar büyüdükçe ağrılar oluyor, özellikle toplama zamanı geldiğinde karnın kocaman oluyor, ama bu ağrılar hafif derecede oluyor hep. İnşallah emeklerin karşılığı bulur, evladına kavuşursun..

Teşekkür ederim gündemim yoğun olunca geç cevap verdiğim için özür... Yumurta toplama işlemi 13 haziran cuma günü yapıldı. sonrasında çok ağrım olmadı. transferim ertelendi tabii 1 ay sonrasına ama olsun hayırlı zamanı Rabbim nasip etsin inşallah

Back
X