• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek ile gebe kalıp çok agrısı olanlar paylaşalım

asuman03

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
76
2
296
40
Afyon
mrb arkadaşlar çikolata kistim olduğu için gebe kalamıyordum ve tüp bebek yaptırdık allaha şükür ilkinde tuttu şuanda 6. haftanın içindeyim yalnız beni korkutan agrılarım transferin 3. günü şiddetli bel agrısı ile başladı sonra belimin agrısı yavaş yavaş haifledi sonra kasıklarımda rahmimde ve alttan giren bıçak gibi kramplar başladı özelliklede ayaga kalkınca, yürüyünce lekelenmelerim yok sadece bayaz akıntım var fakat bu agrılar beni çok korkutuyor daha ultrasona girmedim bir kaç günüm var 6. haftanın dolmasına 4 tane embriyo transfer edildi acaba cogul gebelik oldugu içinmi yoksa çikolata kisti oldugu içinm. yoksa düşük yapıcam o yüzden mi bu kadar agrım var bilmiyorum altım çıkacak gibi agrıyo benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar yazarsa cok sevinirm şimdiden tşklr

canım önce tebrik ederim geçmiş olsun ağrılarının aynısı bendede oldu 4 embriyo transferi büyük cesaret ama keşke ikisini yaptırsaydın keşke diyorum seni korkutmak istemiyorum ama banada 3 transfer yaptı dr konuyu uzatmıyorum bendede aynı ağrılar oldu 12.haftada birini sonlandırdık dr üçünüde sağlıklı doğuramazsın erken doğum yaparsın dedi ve bundan bir hafta sonra ikisinde kalbi durdu malesef sakın aklına kötü şeyler getirme herkesin başına aynı şey gelicek diye birşey yok hemen dr agit bence hakkında hayırkısı sana güzel şeyler yazmak isterdim ama ben bunu yaşadım inşallah sen sağlıklı kucağına alırsın allah yardımcın olsun canım gelişmeleri bana yazarmısın görüşmek üzere...

söylemeyi unuttum bende çikolata kisti hastasıyım ameliyattan sonra ilk tüp denememdi afyondamısın merak ettim ben 4 yıl afyonda kaldım 4 ay önce diyarbakıra geldim eşimin işi nedeniyle bide tüp bebeği nerde yaptırdın çok uzattım özür kib..hakkında hayırlısı olsun...

söylemeyi unuttum bende çikolata kisti hastasıyım ameliyattan sonra ilk tüp denememdi afyondamısın merak ettim ben 4 yıl afyonda kaldım 4 ay önce diyarbakıra geldim eşimin işi nedeniyle bide tüp bebeği nerde yaptırdın çok uzattım özür kib..hakkında hayırlısı olsun...

mrb canım evet afyonluyum ve afyondayım sende mi afyonlusun bu arada bugün gittim doktora 4 transfer edildi ama tek kese göründü cogul gebelik degilmiş allaha şükür agrılarımdan bahsettim gebelik kesesi etrafında hafif kanamaya baglı düşük tehdid, var dedi ve rahmimin kalp şeklinde oldugunu söyledi sanırm kalp şeklindeki rahimlerde düşük riski daha fazla oluyormuş progestan kullanıyorum zaten ama birde depo progestan diye bir igne verdi bugün onuda vurundum daha 5 hafta 5 günlük oldugu için kalp atışları duyulmadı 10 gün sonra tekrar gel dedi o zaman duyululması lazım ters bir durum yoksa dedi tüp bebek tedavimi ankara mayada yaptırdım duydun mu hiç ilkinde tuttu allaha şükür adnan hoca var o yaptı tedavimi bu arada sen tekrar denicekmisin tüp bebek hiç ameliyat oldunmu kistten şuan ne durumda kistin tekrar görüşmek üzere canm hoşcakal iyi dileklerin için tşk ederim allah sanada isteyen herkezede hayırlısıyla nasip eder inşzemuszemus

ben konyalıyım canım ama istanbulda büyüdüm eşim asker emirdağ eğitim birliğindeydik geçen yıl şimdi d.bakırdayım benimkide önce tek göründü bir hafta sonra üçüz çıktı, gün içinde uzanıp dinlen mutlaka benim mide bulantım çoktu ve sürekli yatıyodum progestanı sakın umutma hergün al çok faydası oluyo düşük için ben düzenli alıyodum rahim ağzı çok sıkı dedi dr.ilk tüpü eskişehir osmangazide yaptırdım bende ankara mayayı tavsiye eden oldu ama eşim sürekli görevde olduğu için bize uzak geldi. laporoskopi oldum çikolata kisti ve yapışıklık vardı 6 ay sonra ufak bir santim yine çıktı bir zararı yok şimdilik- tüpü yaptıklarına göre- şiddetli adet ağrılarım vardı benim çok şükür geçti şimdi ikinci tüpe hazırlanıyorum üçüzlerimi kaybedeli 40 gün oldu dr 3-4 ay rahim toparlansın dedi.şu vakit baran önce geçsin istiyorum allah aemanet ol canım gelişmeri yaz tekrar..

asumancım nasılsın neler yaptın hamileliğin nasıl gidiyor merak ettim seni ben beklemedeyim şimdilik kib canım görüşmek üzere...

Back
X