Merhaba herkese tüp bebekle 6+5 günlük hamileyim iki haftadır kahve akıntım giderek arttı doktora gidiyorum kanama alanı yok dün kırmızı geldi bugün sümüksü kahve böyle olan var mı niye böyle oluyor dün kalp atışı da duydum ikiz korkuyorum sağlıkla kucağına alan var mı
Merhaba herkese tüp bebekle 6+5 günlük hamileyim iki haftadır kahve akıntım giderek arttı doktora gidiyorum kanama alanı yok dün kırmızı geldi bugün sümüksü kahve böyle olan var mı niye böyle oluyor dün kalp atışı da duydum ikiz korkuyorum sağlıkla kucağına alan var mı
Komşum da o şekilde oldu 7 haftalıkken lekelenme şeklinde kanama oldu doktor yerleşme kanaması hiç korkmana gerek yok olması gereken şeyler demiş senin de öyledir inşallah hiç gerilme
Komşum da o şekilde oldu 7 haftalıkken lekelenme şeklinde kanama oldu doktor yerleşme kanaması hiç korkmana gerek yok olması gereken şeyler demiş senin de öyledir inşallah hiç gerilme
İki haftadır gittikçe yoğunlaştı dün kan kırmızısı geldi tekrar kahveye döndü ikiz bi de korkuyorum mide bulantısından bü şey yiyemez hale geldim bunlar da etkiliyor mu acaba
İki haftadır gittikçe yoğunlaştı dün kan kırmızısı geldi tekrar kahveye döndü ikiz bi de korkuyorum mide bulantısından bü şey yiyemez hale geldim bunlar da etkiliyor mu acaba
Kanama alanı yokmuş doktorun risk olmadığını söylüyorsa hiç korkma gerginlik daha çok yapar bak bir kadın var benim takip ettiğim tüp bebek yaptırdı 7. Haftadan nerdeyde 10 haftaya kadar kanamaları lekelenmeleri oldu sonra geçti sana ismini yazayım bak bence videolarına için rahatlar tikto beyzatlks
Benim de transferin 9. Günü idrar yaparken aşırı yanma oluyor ya bir kaö gündür hep kasık ağrım vardı çok merak ediyorum ne olacak hatta bu gün idrar testi yaptım çok çok silik çıktı
Mrb, benim 4. Haftam bitti, lekelenmem oluyordu kahverengi, progestan fitil kullanıyorum, prolıtex vuruluyorum her gün. Lekelerim için depot vurundum dün ama akşam üzeri kırmızı kan geldi, çok tedirgin oldum Dr uma sordum korkma dedi ama bende çok tedirginim,kan 1 defa az geldi ve durdu, kahverengi lekeye döndü, kasıklarımda adet olacak gibi his var, yarın sabah belli olacak düşüp düşmediği, rabbim yardımcımız olsun, kucağımıza almayı nasip etsin inşallah üzülme desemde elde değil çok iyi anlıyorum
merhaba, benzer kanamaları ben de yasıyorum, tüp bebek hamilesiyim. doktorum ilaç tedavisi de gördügümden kanamalar konusunda cok endiselenmemem gerektigini söyledi, özellikle tüp bebek hamilelerinde sanıyorum kanamalar oldukca yaygın. umarım güzel haberler alırsınız.