Merhaba kızlar biz çok yakında emre bakırcıoğluna m.tese yaptıracağız .benim kafama takılan bişey var acaba bende eşim m.tese olurken hazırlansammı yani ilaç iğne yumurta toplama filan yoksa sonucu bekleyip daha sonra bulunanlar olursa dondurtup öylemi tedaviye başlasam .açıkcası pek ümidim yok niyeyse sperm bulunacağına dair çünki eşimin fsh 62 testisler küçük yani çalışmıyor .emre bey sizide hazırlarız dedi ama ben okadar hormonu almak mantıklımı bilemiyorum zaten kilom var fazla bir türlü zayıflayamıyorum stresten .ha bide rahim filmi çektirmem gerekecekmi bu tedavi sürecinde .cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
bende sizinle aynı durumdayım..Bu cuma günü eşim mikro tese olacak, akabinde sperm bulunursa ben tedaviye başlayacağım..Bende beraber hazırlanalım diye çok direttim.Eşim kabul etmiyor..Boşu boşuna hormon ilaçları alma, ya çıkmazsa diyor..Doktorumda beraber hazırlanın tavsiyesinde bulundu.Emre bey ise kadın doğumculardan farklı düşündüğünü söyledi. Taze sperm ile dondurulmuş sperm arasında fark olmadığını, dolayısıyla sperm çıkarsa kadının tedaviye alınmasının en mantıklı yol olduğunu söyledi. Bakalım bizde o şekilde gideceğiz.Hakkımızda hayırlısı inşallah..Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?