- 5 Ağustos 2024
- 405
- 251
- 23
- 27
- Konu Sahibi mavidiyebiri
Arkadaşlar sanırım bize tüp bebek yollari görünüyor. Eşimin test sonucu pek iyi değil. Sonucu üroloji ile görüştükten sonra bize tüp bebek diyecekler muhtemelen ve ben de şimdiden bakmaya başladım süreci hızlıca başlatmak istiyorum ne yalan söyleyeyim geç kalmadan. 
Bunun için embriyologun iyi olması gerektiğini söylüyorlar. Ne yapmam gerektiğini de çok bilmiyorum. Eşim için ne önerirler sperm kalitesini arttırmak için onu da bilen biri varsa yazabilir mi?
Önerdiğiniz bir yer var mı? İstanbul içinde olması lazım

Bunun için embriyologun iyi olması gerektiğini söylüyorlar. Ne yapmam gerektiğini de çok bilmiyorum. Eşim için ne önerirler sperm kalitesini arttırmak için onu da bilen biri varsa yazabilir mi?
Önerdiğiniz bir yer var mı? İstanbul içinde olması lazım

doktor Aret Kamar işini şansa bırakmayan doktor olduğunu öğrendim ve sekreteri ile konuşmam oldu telefonda yaklaşık 45-50 dk sadece benim sorularımı dinleyip sabırla tek tek cevapladılar benim çok hoşuma gitti umarım sizde iyi bir yer bulursunuz
  doktor Aret Kamar işini şansa bırakmayan doktor olduğunu öğrendim ve sekreteri ile konuşmam oldu telefonda yaklaşık 45-50 dk sadece benim sorularımı dinleyip sabırla tek tek cevapladılar benim çok hoşuma gitti umarım sizde iyi bir yer bulursunuz