• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek kaç kez yapılır

mirakubra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2025
17
1
1
Kızlar tüp bebek yapanlar nasıl bir süreç yaşıyorlar tutu tutmadı olayları nelerdir en sağlıklı nasıl olur ve kaç kez nasıl aralıklarla yapılıyor biliğisi olan yazarmı lütfen 🥹 herkes kavuşsun meleğine inşallah

Kızlar tüp bebek yapanlar nasıl bir süreç yaşıyorlar tutu tutmadı olayları nelerdir en sağlıklı nasıl olur ve kaç kez nasıl aralıklarla yapılıyor biliğisi olan yazarmı lütfen 🥹 herkes kavuşsun meleğine inşallah
Ben dün opu oldum sadece hastaneye gidip gelmek sorun oldu benim için. Hiç de stresli bir şey değil. İğneleri bile hemencecik hallediyordum sadece benim kistim var diye ağrım oluyordu o yüzden hasteneye giderken zorluk yaşadım.

Merhaba, tabii kişiden kişiye farklı olur fakat tedavi sayısı arttıkça insan ister istemez psikolojik ve maddi olarak çok zorlanıyor. Her zaman olumlu sonuç alınamıyor ve tüm emekler boşa gitmiş oluyor sıfırdan başlıyorsunuz. Transfer aşamasına gelmek bile büyük bir şans olabiliyor. Her şeye rağmen moralinizi yüksek tutmak gerekiyor, yıkık psikoloji ile maalesef çok daha yorucu oluyor. Kaç kez yapılır sorusuna gelince, sağlığınız ve maddi durumunuz el verdikçe yaparsınız fakat bana söylenen 6 tedaviye kadar kanıtlanmış kötü bir yan etkisi olmadığıdır. Bu süreçte meme ultrasonu gibi farklı tahlillerinizi de ihmal etmemek lazım. Bu yolda olan tüm anne adaylarına sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını gönülden diliyorum 🤲🌸

Back
X