Ben daha doktoru görmeden vazgeçtim oradan. Sürece başlamadan hastane yorucu. 2 kere gittim. Hadi 1.’de belge va dendi. Öyle doktoru göremedim. 2.’de belgeler hazır her şey hazır tüp bebek bölümüne göndermek için randevu gerekiyor demesin mi çıldırdım. Benim zaten ilk denemem değil 3.Denemem olacak. Yeterince psikolojik olarak çökmemiş gibi hastane uğraştırıyor. Tüp bebek kısmına geçmeden poliklinikte inferlite bölümünde muayane olunan oda merdiven altı hastanr gibi adeta. Çatala oturmadan kendim örtü serdim, kaldırdım. Onları da kutunun içine tepmişler. Üste örtecek bir örtü vs yok. Üstümü değiştireceğim odada her yer açık. Hayatımın en kötü 5 dakikası o odada geçti diyebilirim. Üstüne bir de belgeleri götürünce tüp bebek merkezi kısmına geçmek için arayıp randevu istemesin mi çıldırdım. Zaten işten izin almak, gidip gelmek zor. Neymiş yoğunmuş. İlk hastaneye gittiğimde tüp bebek merkezine gittim. Bomboştu. Hemşireler orada oturuyordu. Madem bakın belgelere açın dosyayı. Hastaneye ulaşım, araba park yeri her şeyi sorun. Belgelerim hazır olmasına rağmen gidip başlamadım orada.