Tüp bebek lekelenme

Bseetn58

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2023
48
11
18
27
Kızlar selam Transfer sonrası 8. Gün akşam lekelenmem oldu bide 9. Gün sabah oldu sonra kesildi bir kaç gün sonra çok minik bir kıvamda gelmeye başladı renki çok açık kahve rengi akıntı gibi çok değil az az geliyor .çok şükür Pozitif haberi aldım kanda 2 gün sonra katlanmasıda iyiydi .bugün transfer sonrası 15. Günüm doktorum fitili kestirdi ve prolutex iğnemi günde 2 kez kullanmaya çıkarttı. Bu şeklilde yaşayan ve gebeliği bu şekilde ilerleyen varmı acaba ? Sizin doktorlarınızın yorumu nedir bana yerleşme diyolar normal olduğunu söylüyorlar ama. Yazarmısınız lütfen sizde

Benim arkadaşımda tüp Bebek yaptırdı ve oda böyle birkaç gün kan geldiğini söylemişti bir ara durmuş sonra tekrar başlamıştı doktor yerleşme kanaması olduğunu söylemişti ve doğru da çıktı hamileliği güzel ilerledi şuan ikiz oğulları var işte 9 aylıklar darısı size inşallah sağ Selim kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🙏

Ayy inşAllah herşey yolunda gider nolur dua edin kese görmedim daha zamanına var öyle bi belirtmde yok betam güzel artıyor ama insan tedirgin oluyor 🙏🏻
Benim arkadaşımda tüp Bebek yaptırdı ve oda böyle birkaç gün kan geldiğini söylemişti bir ara durmuş sonra tekrar başlamıştı doktor yerleşme kanaması olduğunu söylemişti ve doğru da çıktı hamileliği güzel ilerledi şuan ikiz oğulları var işte 9 aylıklar darısı size inşallah sağ Selim kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🙏

1 2 gün sürer diyorlar ama sürekli gelmez normaldir baksana aksi bişey olsa değerinde sorun olursu demek ki herşey yolunda düşünme hamileliğinin tadını çıkar 😘😘
Ayy inşAllah herşey yolunda gider nolur dua edin kese görmedim daha zamanına var öyle bi belirtmde yok betam güzel artıyor ama insan tedirgin oluyor 🙏🏻

Stres yapmayın lütfen.. İnşallah Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.Betanız güzel artıyorsa bir sorun yoktur zaten merak etmeyin..Stresten uzak olun mutlaka

Stres yapmayın lütfen.. İnşallah Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.Betanız güzel artıyorsa bir sorun yoktur zaten merak etmeyin..Stresten uzak olun mutlaka
Çok teşekkür ediyorumm haklısınız güzel haberler alıcaö inşAllah🌝🤍🙏🏻🥹✨

Back
X