Tüp bebek lokal anestezi

Sihirlisopa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
207
120
33
Merhabalar bilgilendirme amaçlı bu başlığı açtım.Yumurta toplama esnasında lokal anestezi uygulandı.Öncesinde internetten araştırma yaptım,bayağı korktum buradaki yorumları da okuyunca.Kesinlikle korkulacak bir şey değilmiş,korkmayın.16 yumurtamın toplanması maksimum 10 dakika sürmüştür.İşlem sırasında çok hafif bir ağrı oldu ,lokalden korkmayın tavsiye ederim

Merhabalar bilgilendirme amaçlı bu başlığı açtım.Yumurta toplama esnasında lokal anestezi uygulandı.Öncesinde internetten araştırma yaptım,bayağı korktum buradaki yorumları da okuyunca.Kesinlikle korkulacak bir şey değilmiş,korkmayın.16 yumurtamın toplanması maksimum 10 dakika sürmüştür.İşlem sırasında çok hafif bir ağrı oldu ,lokalden korkmayın tavsiye ederim
Gercekten miii, bende cok korkuyorum

Korkmayın gerçekten,abartılacak hiçbir tarafı yokmuş.Çok kısa sürüyor zaten

ben genel anesteziyle oldum ki onda bile aşırı panik oldum tamda masa da kalbim aşırıııııııı hızlandı ama cok basitmis benim sonrasıda ufacık adet agrısı gibi agrm oldu ama rahatsız edici degildi 3 saat sonra da taburcu oldum
işlemde toplam 10 dakka sürmüs tabi girip cıkmam yarım saat bence okadar strese gerek yok genel anesteizi kesinlikle öneririm direk uyku gibi

Peki o vajina ya takılan kateter i hissediyor muyuz? Benim de lokal anestezi ile yapılacak çok korkuyorum yüreğim ağzım da..

Devlet hastaneleri covid nedeniyle zorda kalmadıkça genel anestezi yapmayacakmış o yüzden lokal yapıyorlar.Damardan ilaç veriliyor ,onla sersemliyorsunuz yarı uyanık oluyorsunuz,yapılan işlemleri görüyorsunuz,tabi vajinaya sokulan katateri de hissediyorsunuz ama dediğim gibi kesinlikle abartılacak bir ağrısı yok .Yine ağrı eşiğine göre değişir diye düşünüyorum Kanamam da olmadı işlemden sonra,rahat geçti.Bundan önceki yumurta toplama işlemim genel anesteziyle olmuştu.Bu kadar kısa süren ve çok hafif ağrılı bir işlem için genel anestezi olmasa da olurmuş diye düşünüyorum

Back
X