Tüp bebek mazeret tayini yapanlar

Nazz44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
406
103
103
35
Arkadaşlar eşi veya kendisi memur olupta, tüp bebek mazeret tayini yapan oldu mu? Acil yardımcı olun lütfe

Öyle bi tayin olmadık ama kurul raporu aldık bulunduğumuz şehir de kalmak için.. siz tayin mi görmek istiyosun tedavi için

Eşim polis oldu ikamet ettiğimiz yer gelmedi bizde tedavi görüyorduk, şimdi dilekçe yazıp tekrar yaşadığımız ile gelmek istiyoruz. Kurul raporu derken? Nasıl yapmamız gerekir

Yaşadığın yerde ki araştırma hastanesinden sağlık kurul raporu alıp eşin dilekçe yazarsa ikamet ettiğiniz yere atanır heralde.. biz sağlık kurulu Raporu aldık Ankara da tedavi görüyoruz diye tayin i etkiliyor 2 yıl boyunca tayin yapılmıyor

Sağlık kurul raporunu tüp bebek merkezindeki doktordan mı aldınız? Ben bugün gittim doktor kabul etmedi :( heyet raporu dedim ama ben. Ondan dolayı mı kabul etmedi acaba

Tüp bebek Merkezindende normal 3 aylık rapor aldık tedavi görüyoruz diye ama diğeri farklı heyet raporu gibi 3 doktor imzalı sağlık kurul raporu bizimkisi önce araştırma hastanesine gittim Ankara da profosör e zaten bizim genetik bi sıkıntımız var biliyor sorunu yazdı hastanemiz de tedavi ediliyor diye rapor yazdı heyet raporu sayılıyormuş 3 doktor olunca biz öyle hallettik biz

Back
X