CERKE Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2012 73 2 36 Antalya 1 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi CERKE #1 arkadaslar memorial tüp bebek merkezi nasil bilgilendirirseniz sewinirim
aSeL_k Guru Kayıtlı Üye 11 Nisan 2009 2.185 17 358 2 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi CERKE #2 CERKE .!.: arkadaslar memorial tüp bebek merkezi nasil bilgilendirirseniz sewinirim Genişletmek için tıkla... Selam Canım Memorial da Semra Kahraman çok iyi bir doktor . Benim yengem orada yaptırdı ve ilk denemesinde hamile kaldı .
CERKE .!.: arkadaslar memorial tüp bebek merkezi nasil bilgilendirirseniz sewinirim Genişletmek için tıkla... Selam Canım Memorial da Semra Kahraman çok iyi bir doktor . Benim yengem orada yaptırdı ve ilk denemesinde hamile kaldı .
CERKE Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2012 73 2 36 Antalya 2 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi CERKE #3 iyi yorumlar da var kotuleride insanin akli karisiyor ama nasip tesekkur ederim
aSeL_k Guru Kayıtlı Üye 11 Nisan 2009 2.185 17 358 2 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi CERKE #4 CERKE .!.: iyi yorumlar da var kotuleride insanin akli karisiyor ama nasip tesekkur ederim Genişletmek için tıkla... Canm aklindki merkezler ile on görüşme yap daha sağlıklı olur kafanda soru işareti kalmaz allah yardımcın olan
CERKE .!.: iyi yorumlar da var kotuleride insanin akli karisiyor ama nasip tesekkur ederim Genişletmek için tıkla... Canm aklindki merkezler ile on görüşme yap daha sağlıklı olur kafanda soru işareti kalmaz allah yardımcın olan
A aksamsefa Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2012 67 1 36 İstanbul 3 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi CERKE #5 CERKE .!.: arkadaslar memorial tüp bebek merkezi nasil bilgilendirirseniz sewinirim Genişletmek için tıkla... Memorial hakkında olumlu da olumsuzda var bilemiyorum ama ben Umut tüp bebeği öneririm istersen Umut sayfasına gir yazılanları oku.Doktorum süleyman tosun.
CERKE .!.: arkadaslar memorial tüp bebek merkezi nasil bilgilendirirseniz sewinirim Genişletmek için tıkla... Memorial hakkında olumlu da olumsuzda var bilemiyorum ama ben Umut tüp bebeği öneririm istersen Umut sayfasına gir yazılanları oku.Doktorum süleyman tosun.