Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aranıza yeni katıldım lütfen bana yardımcı olun 14 ve 21 kromozomlar arasında translokasyon taşıyıcısıyım (robertson tipi) istanbulda tüp bebek merkezi arıyorum lütfen bana yardımcı olunuz ve benim gibi taşıyıcı olup çoçuk sahibi olan varmı...
tüp bebekte pgt yapılacak o zaman
bahçeci iyi bir merkez araştırın isterseniz ve memorial iyi deniliyor ama görüşmediğim için bilmiyorum
ikiside lab.olaral iyi..
Aranıza yeni katıldım lütfen bana yardımcı olun 14 ve 21 kromozomlar arasında translokasyon taşıyıcısıyım (robertson tipi) istanbulda tüp bebek merkezi arıyorum lütfen bana yardımcı olunuz ve benim gibi taşıyıcı olup çoçuk sahibi olan varmı...
merhabalar,
istanbul tüp bebek merkezi oldukça iyi bir merkez. Benim doktorum Aret Kamar'dı konusunda oldukça bilgili ve deneyimli biri. Yerleri Gümüşsuyunda. Bir görüş istersen.
Merhaba,
Ben size istanbul tüp bebek merkezini öneririm. Benim tedavi gördüğüm klinik orası. Aret Kamar'ın hastasıydım.
Kendisinin cok tecrübeli bir doktor oldugunu biliyorum.