• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tüp Bebek Merkezi Hakkında Yardım Lütfen !

Hangi merkezve doktorda tedavi gördünüz?

• İstanbul Beylikdüzü Medicana (Selman Laçin)

OY: 0 0,0%
  • İstanbul Tüp Bebek Merkezi ( Emre Karatekelioğlu)

OY: 1 50,0%
  • İstanbul Şişli Memorial (Nur Dokuzeylül)

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2

merveeaydin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
1.380
283
123
Merhaba Arkadaşlar,

Sizlerden yardım rica ediyorum. Sorunumuz sperm sayı azlığı ve ileri hızlı hareketlinin sıfır oluşu :5: Erkek infertilitesi hakkında başarılı olması lazım merkezin. Aklımdaki 3 merkez anketteki gibidir. Bu 3 merkezden herhangi birinde tedavi gördüyseniz eğer olumlu ve olumsuz yönlerini ve tedavi süreçleri hakkında bilgi sahibi eder misiniz beni?
(ilaç,vitamin vs.,temizlik,ilgi alaka,direk doktorla mı irtibat kuruyorsunuz felan)

İstanbul Beylikdüzü Medicana (Selman Laçin)

İstanbul Tüp Bebek Merkezi ( Emre Karatekelioğlu)

İstanbul Şişli Memorial (Nur Dokuzeylül)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, evlat hasretiyle sınamasın :43:

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Sizlerden yardım rica ediyorum. Sorunumuz sperm sayı azlığı ve ileri hızlı hareketlinin sıfır oluşu :5: Erkek infertilitesi hakkında başarılı olması lazım merkezin. Aklımdaki 3 merkez anketteki gibidir. Bu 3 merkezden herhangi birinde tedavi gördüyseniz eğer olumlu ve olumsuz yönlerini ve tedavi süreçleri hakkında bilgi sahibi eder misiniz beni?
(ilaç,vitamin vs.,temizlik,ilgi alaka,direk doktorla mı irtibat kuruyorsunuz felan)

İstanbul Beylikdüzü Medicana (Selman Laçin)

İstanbul Tüp Bebek Merkezi ( Emre Karatekelioğlu)

İstanbul Şişli Memorial (Nur Dokuzeylül)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, evlat hasretiyle sınamasın :43:

Yazalı biraz olmuş ama yine de cevaplamak istedim ben istanbul tüp bebekte emre karatekelioğlu in hastasıydım birçok şehirde birçok doktora muayene oldum ama emre bey kadar iyi bir doktor görmedim.her konuda çok başarılı.doktorluğu olsun insanlığı olsun. Öyle rahat ettim ki.çok şükür ilk denememizde tuttu ve ben farklı bir şehirde oturuyorum her zaman arayabilitorum mükemmel bir insan mükemmel bir doktor.tek bir olumsuz yanını görmedim.allah bin kere razı olsun ondan hep duamda.ben doktor bir akrabamın tavsiyesi üzerine gitmiştim istanbul tüp bebeğe.çalışanları da çok iyi,laboratuar da.embriyolog çok başarılı.umarım en kısa zamanda kavuşursun yavruna

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yazalı biraz olmuş ama yine de cevaplamak istedim ben istanbul tüp bebekte emre karatekelioğlu in hastasıydım birçok şehirde birçok doktora muayene oldum ama emre bey kadar iyi bir doktor görmedim.her konuda çok başarılı.doktorluğu olsun insanlığı olsun. Öyle rahat ettim ki.çok şükür ilk denememizde tuttu ve ben farklı bir şehirde oturuyorum her zaman arayabilitorum mükemmel bir insan mükemmel bir doktor.tek bir olumsuz yanını görmedim.allah bin kere razı olsun ondan hep duamda.ben doktor bir akrabamın tavsiyesi üzerine gitmiştim istanbul tüp bebeğe.çalışanları da çok iyi,laboratuar da.embriyolog çok başarılı.umarım en kısa zamanda kavuşursun yavruna

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağol canım Allah razı olsun beni bilgilendirdiğin için inşallah Rabbim bana da nasip eder de senin gibi minnet duyarım bende :16:

Back
X