• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek merkezi önerenler

Figenmtr

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2020
26
9
6
49
Merhabalar, bana önerebileceğiniz tüp bebek merkezi veya doktor varmı acaba, yardımcı olun kızlar benim bir merkezde dondurulmuş embriyom var başka bir merkeze taşısam diyorum burda denedim olması ortamdan da memnun değilim ilk denemem kürtajla sonuçlandı tekrar ikinci deniyim dedim şimdide rahimde yapışıklık çıktı histeroskopi yapalım dediler küçükmüş zaten bu son şansım başka yere taşısam mı dedim .Önerebileceğiniz bir yer varmı ne olur

Canım bende iki kere denedim bir sürü problem çıktı sonuç alamadık malesef. Sonra bahçeciye başladım bahçecide ilk denemem de gebe kaldım Allaha şükür bebeğimi kucağıma aldım. Doktorumda sabri cavkaytardı kesinlikle tavsiye ederim. Görüşmelerini ücretsiz yapıyorlardı en azından bir görüş derim

Merhabalar, bana önerebileceğiniz tüp bebek merkezi veya doktor varmı acaba, yardımcı olun kızlar benim bir merkezde dondurulmuş embriyom var başka bir merkeze taşısam diyorum burda denedim olması ortamdan da memnun değilim ilk denemem kürtajla sonuçlandı tekrar ikinci deniyim dedim şimdide rahimde yapışıklık çıktı histeroskopi yapalım dediler küçükmüş zaten bu son şansım başka yere taşısam mı dedim .Önerebileceğiniz bir yer varmı ne olur
Ben ilk denemede negatif sonuc aldım 2.denememde dondurulmuştu dusuk yaptım 3 te negatif oldu dondurulmuş yumurtada yoktu, 4.cude dondurulmuşu saymazsak 3.de 10 haftalik hamileyim cem demirel le gittim size olmicak biseyi söylemez para için şunu da bunu da yapalım demez çok fazla konuşmaz ama işinde çok iyidir kime gidersiniz bilmem ama görüşmenizi tavsiye ederim, en önemlisi de ilk o bakıp sonra başka doktorlar bakmıyor hep ona gidiyorsunuz ne olursa olsn telefondan direk ona ulaşabiliyorsunuz bu iş zorlu yorucu bir yol kesinlikle ona gidin demiyorum ama mutlaka görüşmenizi öneririm, bulent rrasla da görüşmüştüm ama kendisini ilk muayenede goruyormussnz sonrasında yardımcı doktorları bakıyor dediler cem beyle görüşmenizi tavsiye ederim

Canım bende iki kere denedim bir sürü problem çıktı sonuç alamadık malesef. Sonra bahçeciye başladım bahçecide ilk denemem de gebe kaldım Allaha şükür bebeğimi kucağıma aldım. Doktorumda sabri cavkaytardı kesinlikle tavsiye ederim. Görüşmelerini ücretsiz yapıyorlardı en azından bir görüş derim

Bende bayramdan sonra Sabri Hoca ile başlıyoruz 💕💕

Bende yillarca surundum resmen negatifler ve son tedavide tuttu dedigimiz anda düşük yapmam.Aşilama tedavisinden sonuc alamadik sonra ki merkezlerde para tuzagi oldugunu cok gec anladim.8 yildir istiyorum ama herseyden once nasip oldugunu biliyorum.En son Esra Çabuk Cömerte gittik.Umudumu kaybetmiştim ama oldu neden olmadiğini tespit etti ve sonra tedaviyi uyguladik.Bebegimi kucagima almak nasip oldu 3 aylik insallah Allah gonlune gore versin.

canım benimde bu konuda derdim bini aştı bende çareyi bahçeci mehmet hocada bulacağım inşallah transfer sonucumu da yazarım

Bende yillarca surundum resmen negatifler ve son tedavide tuttu dedigimiz anda düşük yapmam.Aşilama tedavisinden sonuc alamadik sonra ki merkezlerde para tuzagi oldugunu cok gec anladim.8 yildir istiyorum ama herseyden once nasip oldugunu biliyorum.En son Esra Çabuk Cömerte gittik.Umudumu kaybetmiştim ama oldu neden olmadiğini tespit etti ve sonra tedaviyi uyguladik.Bebegimi kucagima almak nasip oldu 3 aylik insallah Allah gonlune gore versin.
Esra Çabuk Comerte bende karar kıldım.Bu ay gidicem sizin nasıl oldu.Hastaliginiz neydi? Tedavi süresi nasıl geçti?

Kızlar iyi aksamlar birşey sormak istiyorum kararsız kaldım.Ben tüp bebek tedavisi oldugum yerdeki doktor disinda bikaç doktora daha muayene olmak istiyorum ama sizce tüp bebek bölümüne mi gitmeliyim yoksa kadin dogum bölümünemi ? Kafama takilan sorular var doktorumdan yanit alamadigim.. bide nereye gitmemi önerirsiniz?

Canim kadin dogum ile vakit kaybetme direkt tup bebek doktoruna git bahcecide on gorusme ücretsiz mesela gidip fikir al bence

Back
X