Aşılama Tüp bebek merkezi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Umay tüp Bebek merkezinde tedavi olmaya başladim ama bin beter pişmanım sakın gidip yaptırmayın arkadaşlar çalışanlar sadece sizi tavlayana kadar yüzünüze gülüyor ondan sonra yok ☹️☹️

Ben 4 defa denedim hepside olmadı eğer sorun çok önemli isi kesinlikle burayı tavsiye etmiyorum biz Şişli Memorial e gittik önce Allah in sonrada onların sayesinde kızım oldu
Nereleri denediniz acba Şişli memorial da ne kadar gtti bnde araştırıyorum da antepliyim

. Antep te nava fertil de denedim Memorial marşlar bayan oldu ama değer şimdiki paket fiyatları 90250 ilaç ek işlemler de olabilir kişiye göre değişir
Anladım canm teşekkür ederm nolcak bilmıom napcağımı kafam karışık

Umay tüp Bebek merkezinde tedavi olmaya başladim ama bin beter pişmanım sakın gidip yaptırmayın arkadaşlar çalışanlar sadece sizi tavlayana kadar yüzünüze gülüyor ondan sonra yok ☹☹
Merhaba sanırım hamilesiniz nerde yaptırdınız acaba yada tüp bebek mi ksuura bakmayın çok soru sordum tüp bebek icin Ahmet çupurbaş a gideceğim regl 2. Günü gel dedi siz orda mı yaptırdınız

Merhaba sanırım hamilesiniz nerde yaptırdınız acaba yada tüp bebek mi ksuura bakmayın çok soru sordum tüp bebek icin Ahmet çupurbaş a gideceğim regl 2. Günü gel dedi siz orda mı yaptırdınız
Merhaba evet bende umay tüp bebek merkezinde hakan kıran a yaptırdık. Dr muzdan memlun kaldık ama merkez önüne gelene farklı fiyat veriyor. Bu konuda dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah moral herşey den önemli hiç moralinizi bozmayın ben 2 kez tedavi oldum ve psikolojik olarak rahat olduğum zaman daha iyi sonuçlar aldım.

Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah moral herşey den önemli hiç moralinizi bozmayın ben 2 kez tedavi oldum ve psikolojik olarak rahat olduğum zaman daha iyi sonuçlar aldım.
Peki kalıteli yumurta olusması ve tutunması icin neler yaptınız sanırım önemli olan bunlar bana yardımcı olurmsnz hiç bi bilgim yok Ve ilk kez yaptırıyoruz umarım son olur kucagımız dolar 🤲🏻

Peki kalıteli yumurta olusması ve tutunması icin neler yaptınız sanırım önemli olan bunlar bana yardımcı olurmsnz hiç bi bilgim yok Ve ilk kez yaptırıyoruz umarım son olur kucagımız dolar 🤲🏻
Donmuş yumurta transfer edildi bana. Transferden işleminden sonra aynı gün yattım wc ve yemek haricinde kalkmadım. Sabah yine badem, fındık, süt, yumurta içeren güzel kahvaltımı yaptım günde 1 dilim muhakak ananas yedim dolandım evde yatma dedi Dr yattığında rahime oksijen gitmiyormuş. Ama ev işlerimi de yaptım sadece ilk 1 hafta yere çömelme hareketi yapmadım kendimi zorlamadan ıkınmadım.. Yine elenetal 1 kullandım.

Donmuş yumurta transfer edildi bana. Transferden işleminden sonra aynı gün yattım wc ve yemek haricinde kalkmadım. Sabah yine badem, fındık, süt, yumurta içeren güzel kahvaltımı yaptım günde 1 dilim muhakak ananas yedim dolandım evde yatma dedi Dr yattığında rahime oksijen gitmiyormuş. Ama ev işlerimi de yaptım sadece ilk 1 hafta yere çömelme hareketi yapmadım kendimi zorlamadan ıkınmadım.. Yine elenetal 1 kullandım.
Doktorum bana suan icin iğneleri vurulmamı ve ilaçları söyledi başkada konuşmuyor zaten inanın arayışım burası oldu merakla ne olacak neler yemem neler yapmam gerek diye araştırıyorum biosteron kullanıyorum oda bugun bitiyor devam etmem lazımmı acaba

Doktorum bana suan icin iğneleri vurulmamı ve ilaçları söyledi başkada konuşmuyor zaten inanın arayışım burası oldu merakla ne olacak neler yemem neler yapmam gerek diye araştırıyorum biosteron kullanıyorum oda bugun bitiyor devam etmem lazımmı acaba

Kaç aydır Biesteron kullanıyorsunuz. 3 aylık bir süre kullanmak gerekiyormuş. Fazlası zarar veriyormuş. Az kullanınca da beklenen etki olmuyormuş. Bana dr öyle demişti cnm.

Ben gaziantep sanko hastanesinde yaptırdım kesinlikle tavsiye etmiyorum ve benim hicbir sorunum yokkken yani herşey iyiyken bebeğim olmuyor en azından yapılan testler tahliller kontroller oyle diyor.bende snko hastanesini nette araştırdım doktor yüzünüze bakmıyor çalışanlar hemşireler embriyolog kesinlikle sizi takmıyor bile soru bile soramıyorsunuz sonuç berbat gerçekten benim gibi sonradan pişman olmayın paranızda haydilerinizde boşa gitmesin

Back
X