• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezi

tofy92

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2013
576
1.074
313
Sakarya
Merhaba arkadaşlar. İzmir ve İstanbul dan devlet ya da özel farketmez en iyi tüp bebek merkezleri nereler? Memnun kaldığınız ya da memnun kalmadığınız merkez ve doktorlar kimler ? Tüp bebek süresince neler yaptınız ? Tedaviniz ne kadar sürdü. Merkez seçme konusunda çok kafam karışık. Öğretmeniz ve yaz tatilimiz var sadece. Bu yaz tüp bebek denemek istiyoruz.

Merhaba arkadaşlar. İzmir ve İstanbul dan devlet ya da özel farketmez en iyi tüp bebek merkezleri nereler? Memnun kaldığınız ya da memnun kalmadığınız merkez ve doktorlar kimler ? Tüp bebek süresince neler yaptınız ? Tedaviniz ne kadar sürdü. Merkez seçme konusunda çok kafam karışık. Öğretmeniz ve yaz tatilimiz var sadece. Bu yaz tüp bebek denemek istiyoruz.
Medikal point İzmir Funda göde oraya gidip negatif olan görmedim bende 10 haftalık hamileyim

Medikal point İzmir Funda göde oraya gidip negatif olan görmedim bende
Biz de erkek kaynaklı interfilite. Bakıyor mu acaba bu durumda. Yoksa sadece kadın kaynaklı mı bakıyor
Doktor her türlü probleme bakıyor süreç kısa sayılmaz yumurta toplama sonrası donmuş embriyo koydu bana bu yüzden 2 3 ay sürer

Medikal point İzmir Funda göde oraya gidip negatif olan görmedim bende

Doktor her türlü probleme bakıyor süreç kısa sayılmaz yumurta toplama sonrası donmuş embriyo koydu bana bu yüzden 2 3 ay sürer
Anladım çok teşekkür ederim arayıp sorarım olmadı her şeyi. Bu yaz tayinimiz çıkarsa daha kolay olur süreç inşallah

Biz de erkek kaynaklı interfilite. Bakıyor mu acaba bu durumda. Yoksa sadece kadın kaynaklı mı bakıyor
Erkek kaynaklı infertilite de bakılıyor. Üroloji uzmanı var azospermi varsa aynı anda TESE de yapılıyor.

Back
X