• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek merkezii yardimii Ankaraa

ankalife daki çihangir çakıcı hocayla görüştük ilk olarak çokk iyi biri belli en az 15-20 dk bizimle konuştu ilgilendi çok sıcak kanlı davrandı oradan çıkarken ki düşüncemiz belliydi oaraya yaptıracktık ama birde medicana ya randevumuz olduğu için orayada gittik tolga ecemiş hocaylada görüştük ...yok böyle biri yaa nasıl dobra dürüst anlatamam durumumuzu pat pat diye yüzümüze söyledi..muayene etti konuştuk bayağı....ve biz kararımızı verdik tedaviye başladık .........şimdi hala bugünün şaşkınlığını yaşıyorum ...hayırlısı
hayırlı olur inşallah arkadaşım

ben 30 yaşındayım 10 yıllık evliyim bu surede 5 aşılama 5 tüp bebek denedik hep negatifti ( 3 .tutu ve 6 haftalıkken bozuldu )3 aşılama doğum evi , 2 aşılama laporoskopi ameliyatı prf. recai papucçu negatif , 4 tüp bebek maya tüp bebek , 5. ci hrs hastanesinde yapıldı dr.( kendi özel muananesi vardı anlaşmalı olduğu hastane de) yine negatif.......
şu anda ankalife tüp bebek merkezine gidiyorum kanda beyaz hücreler bazı hormanda yüksek bazı hormanda düşük çıktı ve kanda pıhtılaşma var aynı zamanda önce bunun için serum kullandım ve tahlil yapıldı kan normal seviyeye dönün ce hemen tüp bebek tedavisine başladık hayırlısı artık
çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.. 1 aşılama 6 tüp den sonra kafam allak bullak .. morelim bozuk .. maddi ve manevi yıprandım.. tamam bu tüp bebek merkezleri bir nevi ticarethane de.. bir doktor olsa da ..bana şu kadar para ver hiç uğraşma seni Allahın izniyle çocuk sahibi yapacam dese de ona gitsem ve daha da uğraştırmasalar yormasalar..acaba biraz da Allah korkusu olan doktor mu olması lazım.. yok mu öyle biri arkadaşlar

çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.. 1 aşılama 6 tüp den sonra kafam allak bullak .. morelim bozuk .. maddi ve manevi yıprandım.. tamam bu tüp bebek merkezleri bir nevi ticarethane de.. bir doktor olsa da ..bana şu kadar para ver hiç uğraşma seni Allahın izniyle çocuk sahibi yapacam dese de ona gitsem ve daha da uğraştırmasalar yormasalar..acaba biraz da Allah korkusu olan doktor mu olması lazım.. yok mu öyle biri arkadaşlar
bence yok öyle bir doktor vijdan nerde onlarda onlara biri gider biri gelir

selam canım..ben ilk tüp bebek denememi hulusi bülent zeyneloğluna yaptırmıştım başkent hastanesinde..boş gebelik oldu kürtajla aldılar keseyi..aradan 3 sene geçti...bir sürü şeyden sonra 2. ye karar verdik ankalife dan yarın için randevu aldım doc. dr. cihangir çakıcı ..bilemiyorum hala kararsızım o kadar araştırdım kii hala da araştırıyorum..birde kayınvalidemin komşusu medicana da yaptırmış tutmuş tolga ecemiş e ısrarla oraya gitsinler diye selam göndermiş aradım kızla konuştum ordan da randevu aldık yarın 2 sinede gidicem .....ya ankalife ya medicana....o kadar kafam karışıkki inşallah hakkımızda hayırlısı olur...
Slm bende ikinci denemeyi yaptım tup bebek de ilk başta Cinnah ta bulunan GeNart a gittim orada olmadı şimdi oveclerde özel ankara tup bebek gittim iyi orası da isterseniz orayla da gorusun

Arkadaslarr tavsiyenize ihtiyacimm var tup bebek icin universite hastanesi mi ozel hastane mi ????

canım arkadaşım http://www.hastane.hacettepe.edu.tr/tup-bebek-unitesi_93.html bu ünversite

Hacettepe Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi 1991 yılında kurulmuş olup Türkiye’nin en köklü ve saygın kurumlarından biridir. 2006 yılında ESHRE (Avrupa İnsan Üreme ve Embriyoloji Derneği) tarafından Avrupa’da ve Türkiye’de ilk akredite olmuş Tüp Bebek Merkezidir. Hacettepe Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi Hacettepe Erişkin Hastanesi 8. blok 2. katta hizmet vermektedir. Tüp bebek işlemleri bizzat öğretim üyelerimiz tarafından yürütülmekle birlikte, araştırma görevlileri, hemşireler ve teknisyenlerin olduğu bir ekip olarak tamamlanmaktadır.
Tüp Bebek Merkezimizde hizmet veren ekibimiz:
Klinik Ekip:
Prof. Dr. Serdar Günalp (Kadın Hastalıkları ve Doğum A.D. Öğretim Üyesi)
Doç. Dr. İbrahim Esinler (Kadın Hastalıkları ve Doğum A.D. Öğretim Üyesi)
Doç. Dr. Gürkan Bozdağ (Kadın Hastalıkları ve Doğum A.D. Öğretim Üyesi)
Laboratuvar Ekibi:
Doç. Dr. Lale Karakoç Sökmensüer (Histoloji ve Embriyoloji A.D. Öğretim üyesi)
Dr. Ayten Sever (Biyolog)
Hemşireler:
Emine Gence
Candan Deliduman
Malika Candemir
Sekreter:
Ebru Süsoy Vural

Yardımcı Personeller:
Gülsüm Bilgin
Fatma İnceoğlu

çok iyi araştırma yapıyor 6 aylık raporla aşılamalar ve
tüp bebek denemesi denemesi var bence bu hastaneye bir git ben oraya gidiyorum. ilk önce kayıt parası yaptırabiliyorsun.

ben 30 yaşındayım 10 yıllık evliyim bu surede 5 aşılama 5 tüp bebek denedik hep negatifti ( 3 .tutu ve 6 haftalıkken bozuldu )3 aşılama doğum evi , 2 aşılama laporoskopi ameliyatı prf. recai papucçu negatif , 4 tüp bebek maya tüp bebek , 5. ci hrs hastanesinde yapıldı dr.( kendi özel muananesi vardı anlaşmalı olduğu hastane de) yine negatif.......
şu anda ankalife tüp bebek merkezine gidiyorum kanda beyaz hücreler bazı hormanda yüksek bazı hormanda düşük çıktı ve kanda pıhtılaşma var aynı zamanda önce bunun için serum kullandım ve tahlil yapıldı kan normal seviyeye dönün ce hemen tüp bebek tedavisine başladık hayırlısı artık
merhaba arkadasım öncelikle bebegin hayırlı ugurlu olsun saglıkla kucagına almanı dilerim Allahtan.bi sorum olacak ben iki kez aşılama yaptırdım ve negatif sonuc aldım. ankalife ta sgk anlaşması varmı acaba?birde bi sorum daha var tüp bebege gecmek için 3 kez asılama yapılmış olması gerekiyormus sanırım sgk nın kasılaması için.bu devlet hastaneleri içinmi gecerli yoksa sgk nın anlaşmalı oldugu tüp bebek merkezleri içinde gecerli oluyormu 3 kez asılama zorunluluğu?yani şöyle özetleyim özel merkezde tüp bebek yaparkende raporumuzun olması gerekiyormu?biraz karısık oldu sanırım kusura bakma tesekkür ederim.

merhaba arkadasım öncelikle bebegin hayırlı ugurlu olsun saglıkla kucagına almanı dilerim Allahtan.bi sorum olacak ben iki kez aşılama yaptırdım ve negatif sonuc aldım. ankalife ta sgk anlaşması varmı acaba?birde bi sorum daha var tüp bebege gecmek için 3 kez asılama yapılmış olması gerekiyormus sanırım sgk nın kasılaması için.bu devlet hastaneleri içinmi gecerli yoksa sgk nın anlaşmalı oldugu tüp bebek merkezleri içinde gecerli oluyormu 3 kez asılama zorunluluğu?yani şöyle özetleyim özel merkezde tüp bebek yaparkende raporumuzun olması gerekiyormu?biraz karısık oldu sanırım kusura bakma tesekkür ederim.
ankalifede sgk ile anlaşması yok aşılama en son 3 kere yaptırmak şartı vardı ama yaşınız büyükse ve eşlerde bir sorun varsa direk tüp bebeğe geçiş yapılıyordu...ben şuan da ki yasayı bilmiyorum ben 3 aşılama doğum evinde oldu o zaman 22 yaşındaydım ve yaşım tutmadığı için tüp bebek bölmüne sevk etmedilerdi ve özel merkezde de 2 aşılama denedik rapor hakkım bitmişti ve ücretli denedik sen hastaneleri arayıp bilgi ala bilirsin en iyisi böyle olur 2009 yıllarında özel merkezlerde sgl raporlu aşılama yapılıyordu benim zamanımda şuan bilgim yok malesef...... sgk 2 tüp bebeği karşılıyordu yeni yasa çıktı bu 3 e çıktı ünüversite hastanesinden rapor çıkartırıyorsun onlara dışarda yaptırıcam diye söylüyorsun evrakları hazırlayıp götürüp veriyorsun şu gün gel al diyor sekreter rapor hazır diyor onuda özel merkeze götürüp veriyor tedaviye başlıyorsun ......

ben gidiş geliş rahat olması için ve devlet hastanelerinde sıra olayı olduğu için hep özel merkezleri tercih ettim ankarayla aram arabayla bir saat bide dolmuş filan uğraşmak istemedim

C
ankalifede sgk ile anlaşması yok aşılama en son 3 kere yaptırmak şartı vardı ama yaşınız büyükse ve eşlerde bir sorun varsa direk tüp bebeğe geçiş yapılıyordu...ben şuan da ki yasayı bilmiyorum ben 3 aşılama doğum evinde oldu o zaman 22 yaşındaydım ve yaşım tutmadığı için tüp bebek bölmüne sevk etmedilerdi ve özel merkezde de 2 aşılama denedik rapor hakkım bitmişti ve ücretli denedik sen hastaneleri arayıp bilgi ala bilirsin en iyisi böyle olur 2009 yıllarında özel merkezlerde sgl raporlu aşılama yapılıyordu benim zamanımda şuan bilgim yok malesef...... sgk 2 tüp bebeği karşılıyordu yeni yasa çıktı bu 3 e çıktı ünüversite hastanesinden rapor çıkartırıyorsun onlara dışarda yaptırıcam diye söylüyorsun evrakları hazırlayıp götürüp veriyorsun şu gün gel al diyor sekreter rapor hazır diyor onuda özel merkeze götürüp veriyor tedaviye başlıyorsun ......
cok tesekkur ederim cevap verdigin icin sevgiler

canım arkadaşım http://www.hastane.hacettepe.edu.tr/tup-bebek-unitesi_93.html bu ünversite

Hacettepe Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi 1991 yılında kurulmuş olup Türkiye’nin en köklü ve saygın kurumlarından biridir. 2006 yılında ESHRE (Avrupa İnsan Üreme ve Embriyoloji Derneği) tarafından Avrupa’da ve Türkiye’de ilk akredite olmuş Tüp Bebek Merkezidir. Hacettepe Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi Hacettepe Erişkin Hastanesi 8. blok 2. katta hizmet vermektedir. Tüp bebek işlemleri bizzat öğretim üyelerimiz tarafından yürütülmekle birlikte, araştırma görevlileri, hemşireler ve teknisyenlerin olduğu bir ekip olarak tamamlanmaktadır.
Tüp Bebek Merkezimizde hizmet veren ekibimiz:
Klinik Ekip:
Prof. Dr. Serdar Günalp (Kadın Hastalıkları ve Doğum A.D. Öğretim Üyesi)
Doç. Dr. İbrahim Esinler (Kadın Hastalıkları ve Doğum A.D. Öğretim Üyesi)
Doç. Dr. Gürkan Bozdağ (Kadın Hastalıkları ve Doğum A.D. Öğretim Üyesi)
Laboratuvar Ekibi:
Doç. Dr. Lale Karakoç Sökmensüer (Histoloji ve Embriyoloji A.D. Öğretim üyesi)
Dr. Ayten Sever (Biyolog)
Hemşireler:
Emine Gence
Candan Deliduman
Malika Candemir
Sekreter:
Ebru Süsoy Vural

Yardımcı Personeller:
Gülsüm Bilgin
Fatma İnceoğlu

çok iyi araştırma yapıyor 6 aylık raporla aşılamalar ve
tüp bebek denemesi denemesi var bence bu hastaneye bir git ben oraya gidiyorum. ilk önce kayıt parası yaptırabiliyorsun.
ben hacettepede çalışıyorum hemşireyim. orada tüp bebk doktoru yalnızca gürkan var . o da yeterince kendini geliştirememiş.onun hatası ve benim durumumu dinlememesi yüzünden tüp bebk denemem başarısız oldu.ayrıca transfer sonrası en az 20 dk. yatmak gerekiyormuş ancak orada tez çalışması yapan bir asistan tarafından 5 dk. ayaga kaldırılıdım. ve bunu sonra öğrendim. daha sonra hakan yaralıya gittim 5100 tl tüp bebek cüreti 320 lira muayane ve 1000tl civarında ilaç parası ödedim ve sonuc hakam yaralının 3.gün değilde 5.gün transfer yapmasıyla tam bir fiyasko oldu. 16 adet en iyi kalitede embriyomuz vardı bu yüzden 5. gün yapalım dedi hakan hoca (bana hiçbir sey sormdan ve söylemeden) sadecve hemşire aradı ve 5.gün gel dedi. 5.gün transfer için geldiğmizde sadece 2 emriyo kaldıgını ve onlarında en düşük kalitede oldugunu söyledi. ve bunu söylerken de o kadar sert ve moral bozucu söylediki bütün moralimiz alt üst oldu. ben başkente hulusi beyi ya da samsun on dokuz mayıs ün. idrsi kocak'ı tavsiye ederim. hem sgk dan da faydaalanırsınız.

Arkadaslarr tavsiyenize ihtiyacimm var tup bebek icin universite hastanesi mi ozel hastane mi ????
en hacettepede çalışıyorum hemşireyim. orada tüp bebk doktoru yalnızca gürkan var . o da yeterince kendini geliştirememiş.onun hatası ve benim durumumu dinlememesi yüzünden tüp bebk denemem başarısız oldu.ayrıca transfer sonrası en az 20 dk. yatmak gerekiyormuş ancak orada tez çalışması yapan bir asistan tarafından 5 dk. ayaga kaldırılıdım. ve bunu sonra öğrendim. daha sonra hakan yaralıya gittim 5100 tl tüp bebek cüreti 320 lira muayane ve 1000tl civarında ilaç parası ödedim ve sonuc hakam yaralının 3.gün değilde 5.gün transfer yapmasıyla tam bir fiyasko oldu. 16 adet en iyi kalitede embriyomuz vardı bu yüzden 5. gün yapalım dedi hakan hoca (bana hiçbir sey sormdan ve söylemeden) sadecve hemşire aradı ve 5.gün gel dedi. 5.gün transfer için geldiğmizde sadece 2 emriyo kaldıgını ve onlarında en düşük kalitede oldugunu söyledi. ve bunu söylerken de o kadar sert ve moral bozucu söylediki bütün moralimiz alt üst oldu. ben başkente hulusi beyi ya da samsun on dokuz mayıs ün. idrsi kocak'ı tavsiye ederim. hem sgk dan da faydaalanırsınız.

Ben ilk tüp bebek deneyimi Anatolia hastanesinde oldum şimdi ikinciyde ordami başka yerdemi biliyorum bana yardımcı olurmusunuz hocam hakan yaraliydi ilk denemde hamile kaldım 7 haftada öldü

ben de 2. denememde pozitif sonuç aldım henüz yeni inşallah sorunsuz devam eder. doktorum Başkent üniversitesi hastanesi Hulusi Bülent Zeyneloğlu. hastanenin anlaşması var rapor çıkartabiliyorsunuz. kalabalık oluyor bekliyorsunuz biraz ama sonuç olumlu olduktan sonra bunların hiç bir önemi yok. yine olsa yine ona giderim güveniyorum çünkü bilgili ve kaliteli bir doktor.

merhaba arkadaşlar ben 2 kez aşılama yaptırdım fakat sonuç olumsuz oldu maalesef.şimdi tüp bebek işlemine geçicem ankara novaar tüp bebek merkezinde fakat yumurta toplama işlemi esansında alınan narkozdan uyanma süreci nasıl oluyor narkozun etkisiyle saçma sapan şeyler konuşuluyor mu mesela ya da narkozdan sonra çok ağrı oluyor mu o aşama beni çok tedirgin edioyr.bunu yaşayan arkadaşlar varsa biizmle paylaşabilir mi.şimdiden herkese teşekkürler.

Anatolia Hakan Yaralıyı tavsiye ederim herkese. 3. denememizdi. Daha önce gittiğim yerler çok acemiymiş. bunu Hakan Yaralıya gidince anladık. Çok profesyoneller. diğer ikisinde 3. gün transferiydi ve sadece embriyologları iyi olan yerler 5. gün yapabilir. 5. gün embriyolarıyla hamile kaldım. Çok şükür. Allah dileyen herkese nasip etsin aratmasın inşallah

Back
X