Tüp bebek merkezleri için buyrun anketime

Pozitif sonuç aldığınız tüp bebek merkezleri hangisi?

• Smyrna

OY: 0 0,0%
  • Kadıköy Acıbadem

• İstanbul Fetıcenter

• Eurofertil

• Medicalpark Center

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .

jarnana_21

anne olmak istiyorum
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
2.314
16
116
- Yurtdışı
Pozitif sonuç aldığınız tüp bebek merkezini oylarsanız ve belirtirseniz tüp bebek yaptırmaya karar veren herkese en azından yardımcı olmuş olursunuz haydi anketea.s.a.s.a.s.

Maslak Acıbadem' de yaptırdım ilk denememde hamile kaldım...tavsiye ederim

Canım şıklara sadece Kadıköy acıbademi yazmışsın. Bende herhangibirini işaretlemedim

Maslak Acıbadem' de yaptırdım ilk denememde hamile kaldım...tavsiye ederim

Canım şıklara sadece Kadıköy acıbademi yazmışsın. Bende herhangibirini işaretlemedim

tebrik ederim:nazar: ve teşekkür ederim bilgi için yanlışlık yapmışım acıbadem yazmalıydım sadece sağlıkla alın kucağınıza

ben tüp işlemlerimi
İstanbul Gayrettepe Florance Nightingle hastanesinde yaptırdım
vede ilk denememde sonuç olumlu.. hastaneden, hastane görevlilerinden vede tüp ekibinden çok memnun kaldım..

eşimde genetik sperm bozukluğu vede sayı azdı.. diğer merkezlerde tüple bile şansınız az dendi.. ama çok şükür şuan 5aylık kızıma hamileyim.. allah bebiş hasreti çeken herkese nasip etsin aminnnnnn

medicalparka bakın ya pozitif alan yok keşke ben pozitif olsaydımda işaretleseydim :):) demekki yanlış seçimmiş :):) bi dahaki sefere burada ii araştırayım :):):)

bu anketi istersen hamileyim böümünde yap daha i.sonuç alırsın.bende daha bişey yok :( aşılama savhasındayız :(

Back
X