• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek nerede kaç liraya yapılıyor.

canım antibiotik hepimiz kullanıyoruz.bende kullandım.vucudundaki mikropları temizlesin diye vucudun daha dirençli olsun diye.hakkında hayırlısı olsun

Peki siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Tüp bebek mi aşılama mı? Ben daha önce puregon kullandım ilk aşılamada kist oluştu. Geçen aylarda da klomen kullandım yine kist oluştu. Şimdi farklı bir doktor hem klomen hem merional diye bir iğne yazdı 3. aşılama için. 1 hafta sonra kontrole çağırdı. Bir haftada yumurtalar gereğinden fazla büyür mü diye korkuyorum.
Açıkçası antibiyotiği hepinizin kullandığını duyunca doktora güvenim arttı.:asigim:

merhabalar arkadaşlar bende beşiktaş jınemedde yaptırcam kısmetse tüp bebeği 3500 ytl tüp bebek ilaçlar,tetkıkler vs. de yumurtalıkların vereceği cvb.a göre değişiyor 1500-2000 usd arası değişebiliyomuş başlamadım henüz buay kısmetse jınemede giden veya bilgisi olan varmı???

Arkadaslar ben de 3 kez asılama yaptırdım ama doktorum muayenehanede yaptı, tutmadı maalesef , simdi memorial'e gitmeyi dusunuyoruz ocak sonu.. Sanırım Semra hanıma..ama prosedur nasıl, bana yardımcı olursanız cok sevinirim, ssk geciyor mu, ya da asılama ile ilgili falan rapor istiyorlar mı, toplam maliyet ne kadar oluyor, merak ettigim cok sey var ve tabii panik durumum da gun gectikce artıyor, bilmiyorum ne yapacagım..Cevaplarınızı bekliyorum.. Hepimiz bebislerimizle doneriz insallah bu tup bebek yolculugundan...

Ben Bursa Jinemedte tüp bebek için 3000 YTL ödedim.İlaçlarımda yaklaşık 1500 tuttu.Tahliller için extra bir ücret ödemedim ayrıca.Hamileyim..
Ve tüm takip ve işlemlerimi Dr. Murat Erdemir bizzat kendisi yaptı..
Ekipten çok memnundum.Çok ilgiliydi hepside..

Başka fiyatları paylaşan yok mu arkadaşlar...

ben özel merkezlerinde devletinde yaptığı işlemlerin tamamen aynısı oldugunu bildiğim için zeynep kamile gittim. ilçlar için 305 milyon yüzde ödedim hastaneyede 410 milyon katkı payı verdik o kadar. eger aradığın konfor değilde tecrübeyse orayı öneririm. sonuçta devlet hastanesi özel ilgi beklemek biraz saçma olur.

Ama bizim ssk karşılamıyor ben 23 yaş altı olduğum için. Bize de yaparlar mı orada. Biz 2 yıl önce gittik oraya spermiogram için bile 45 gün sonraya gün verdiler. O yönden zor olmuyor mu?

Ama bizim ssk karşılamıyor ben 23 yaş altı olduğum için. Bize de yaparlar mı orada. Biz 2 yıl önce gittik oraya spermiogram için bile 45 gün sonraya gün verdiler. O yönden zor olmuyor mu?

evet testler için bir ay sonrasına bile gün verebiliyorlar bazen ama bütün testlerin orda olması gerekmiyor olmazsa olmaz dedikleri 1-2 test var orda olması gereken.böylece süreci biraz kısaltabiliyorsun.bence sen oraya bir basvur testlerine basla rapor süreci falan derken yaşını da doldurursun belki.en azından daha önce özele gitsen bile ne olur ne olmaz zamanı geldiğinde elinde gitme vakti gelmiş bir randevun olur canım. ama inşallah bütün bu araştırmalarına hiç gerek kalmaz.

Back
X