- 14 Ocak 2020
- 68
- 64
- 8
- 34
- Konu Sahibi Transfer06
Arkadaşlar ngs den geçen kaliteli embrioda düşük riski varmıdır yaşayan veya duyan yarın edermisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ngsden gecmis 1 embriyo 5+3 de dusuk yaptim 2.sinde transferin 5.gunu adet oldum hersey nasip kısmetArkadaşlar ngs den geçen kaliteli embrioda düşük riski varmıdır yaşayan veya duyan yarın edermisiniz
Çok geçmiş olsunNgsden gecmis 1 embriyo 5+3 de dusuk yaptim 2.sinde transferin 5.gunu adet oldum hersey nasip kısmet
Hayir hatirlamiyorum ama hersey nasip isi ins dusuk yaşamazsın saglikla nasip olurÇok geçmiş olsunilk beta değerin kaç çıkmıştı hatırlıyormısun benim de 2 düşüğüm var
Tesekkur ederim canım Allah isteyen herkese nasip ederHayir hatirlamiyorum ama hersey nasip isi ins dusuk yaşamazsın saglikla nasip olur
Ins sağlıklaTesekkur ederim canım Allah isteyen herkese nasip eder
Çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin ngs gonderme nedeniniz neydi acaba sonucunuzda ne çıktıNgsden gecmis 1 embriyo 5+3 de dusuk yaptim 2.sinde transferin 5.gunu adet oldum hersey nasip kısmet
26 haftalik bebeğimi kaybettim ondan öncede q düşük yaptimÇok geçmiş olsun rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin ngs gonderme nedeniniz neydi acaba sonucunuzda ne çıktı
Aa çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın inşallah odami pgtli idi sebep neymis26 haftalik bebeğimi kaybettim ondan öncede q düşük yaptim
Hayir ondan sonra pgt yaptrdimAa çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın inşallah odami pgtli idi sebep neymis
Anladım pgtnin ve ngsnin gerekli bir işlem olduğunu dusunuyormusunuz?Hayir ondan sonra pgt yaptrdim
Dun ki kurtajdan once gereksiz olduğunu düşünüyordum ama artikcgerekli olduğunu düşünüyorum çünkü kaybediyorum surekli sebepsizAnladım pgtnin ve ngsnin gerekli bir işlem olduğunu dusunuyormusunuz?
Peki daha önce kaç kez gönderdiniz teste sağlıklı kaç geldiDun ki kurtajdan once gereksiz olduğunu düşünüyordum ama artikcgerekli olduğunu düşünüyorum çünkü kaybediyorum surekli sebepsiz