• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek öncesi antibiyotik

sansallaerman

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
94
Puanlar
18
Kızlar tüp bebeğe başlama planı yaparken felaket hastalandım antibiyotik falan kullanıyorum normalde 1 hafta sonra başlayacaktık ilk sürece, hiç böyle olup erteleyen veya başlayan var mı çok ilaç kullandığım için bir ay daha mı ertelesem diye düşünüyorum ne dersiniz

Benim doktorum transferden önce 4 gün sabah akşam antibiyotik kullandırdı bana

Çok özür diliyorum transfer sandım, bazı antibiyotikler veya ağrı kesiciler normal yunurta döngüsünü bozabiliyor demişti doktorum, en iyisi takipli olduğunuz dr a danısın ama psikolojik olarak iyi hissetmeniz daha önemli:) umarım gönlünüzce ilerler

Kızlar tüp bebeğe başlama planı yaparken felaket hastalandım antibiyotik falan kullanıyorum normalde 1 hafta sonra başlayacaktık ilk sürece, hiç böyle olup erteleyen veya başlayan var mı çok ilaç kullandığım için bir ay daha mı ertelesem diye düşünüyorum ne dersiniz
Merhaba, mutlaka doktorunuza sorun ve hangi antibiyotiği aldığınızı belirtin. Bir de kendinizi iyi hissetmeniz önemli, hastalığı tam atlattınız mı? 🙏

Bekleyin bence antibiyotik kullanmışsınız

Çok özür diliyorum transfer sandım, bazı antibiyotikler veya ağrı kesiciler normal yunurta döngüsünü bozabiliyor demişti doktorum, en iyisi takipli olduğunuz dr a danısın ama psikolojik olarak iyi hissetmeniz daha önemli:) umarım gönlünüzce ilerler
Henüz iyileşmedim zaten bir ay daha bekleyeyim diyorum çok teşekkürler cevabınız için 🙏🏻🌸

Merhaba, mutlaka doktorunuza sorun ve hangi antibiyotiği aldığınızı belirtin. Bir de kendinizi iyi hissetmeniz önemli, hastalığı tam atlattınız mı? 🙏
Hastalığı daha tam atlatmadım, beklesem daha iyi olacak gibi zaten bu ay pek güzel de beslenemedim dışardan çok yedim, teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🌸🌸

Çok daha iyi olur ne demek hem fiziki hem ruhsal olarak daha iyi başlarsınız. Gönlünüzden geçenlerin olması dileğimle🩷🩷🩷

Değil mi ben de öyle düşünüyorum 🌸
Bende transfer hazırlığı döneminde kulağıma su kaçırdım enfeksiyon başlamış dedi acildeki dr durumu söyledim aqumentin yazdı ertesi gün hemşireye yazdım sorun olmayacağını söyledi ama senin gibi içime sinmedi daha sonra kontrole gittiğimde dr sordum ağrı geçti bıraktım hemen dedim dr ilaç bitene kadar kullan devam et iyi bile olur transfer öncesi dedi ben çok fazla hap attığım için bitiremedim kutuyu. Sorun yapma yani canım 🙏

Back
X