Tup bebek oncesi ganomax 30 kapsul kulanan varmi...acilll

winsasss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
29
42
88
Arkadaslar ankara baskent univ.hulusi hocada tedaviye basladik..fsh 26 cikti..diger hormonlar da dahil hersey normal seviyedeydi,fsh 15 altına dusmesi gerekli dedi..bir dahaki adette 2.gunu fsh tekrarlanacak..ve bu zamana kadar biosteron ve ganomax verdi..ve ganomax eczanede bulunmayan bir ilac..internet ilaci..zorlandik bulmakta tabi blmeyince...neyse ilaci kullananlar varmi aranizda...bu verilen ilaclar fsh etki edermi sizce...ve 15 gunum kaldi fsh dusmezse tedaviye almiycak beni..korkuda sardi beni acikcasi...yardımcı olumusunuz..bu asamada neler yasadiniz

Arkadaslar ankara baskent univ.hulusi hocada tedaviye basladik..fsh 26 cikti..diger hormonlar da dahil hersey normal seviyedeydi,fsh 15 altına dusmesi gerekli dedi..bir dahaki adette 2.gunu fsh tekrarlanacak..ve bu zamana kadar biosteron ve ganomax verdi..ve ganomax eczanede bulunmayan bir ilac..internet ilaci..zorlandik bulmakta tabi blmeyince...neyse ilaci kullananlar varmi aranizda...bu verilen ilaclar fsh etki edermi sizce...ve 15 gunum kaldi fsh dusmezse tedaviye almiycak beni..korkuda sardi beni acikcasi...yardımcı olumusunuz..bu asamada neler yasadiniz
Gonamax vitamin icerikli bitkisel gida takviyesi. Baskent tup bebek merkezinin karsisinda bihter eczanesi var. Oradan bulabilirsin. Ben oradan almistim. Gonamaxin fsh üzerine bir etkisi yok yumurta kalitesini artirmak icin kullaniliyor.

Ayni durumu bende yasiyorum gecen ay sinirda ciktibaslamayalim dedi doktorum gögşen bey ayni hastane simdi adet oldum bakalim yarin nasil cikacak ben fsh icin gecen yil kür kullanmistim 16 dan 7 ye dusmuştu 1 aydir yine kullaniyorum fsh 12 cikmisti baslamadik yarin belli olacak bakalim hayirlisi

Tatlim ne yaptin...sen gogsen hocaya gidiyorsun...ne dedi merak ettim..olundami hersey sendeki sorun neydi..fsh nasil dusurdun..ben adeti beklitorum halen

Gonamax vitamin icerikli bitkisel gida takviyesi. Baskent tup bebek merkezinin karsisinda bihter eczanesi var. Oradan bulabilirsin. Ben oradan almistim. Gonamaxin fsh üzerine bir etkisi yok yumurta kalitesini artirmak icin kullaniliyor.
Canım sende hulusi hocadami tedv.gdun..ben ank disindan geliyorum..hulusi hocanin basari orani yuksek duye biliyorum..ve iyi bir hoca..insallah iyi olur hersey...keske tecrübesi olanlar bize daha fazla bilgi verseler

Yenimi basladin tedaviye..ne durumdasin sorun neydi..benim ilk denemem olcak..yas 43...😰😰 ama 1.5 yillik evliyim

Tatlim ne yaptin...sen gogsen hocaya gidiyorsun...ne dedi merak ettim..olundami hersey sendeki sorun neydi..fsh nasil dusurdun..ben adeti beklitorum halen
Malesef cnm bu ayda yuksek cikti kendim arastirip suan hayit suyuna basladim doktorda klomen verdi onu kullaniyorum bitince ultrason gotuntulerini istedi tekrar bilmiyorum ama sanirim yumurtalarin buyuklugune mi bakacak ne diyecek bilmiyorum bakalim

Adet oldum bugun ama damla damla 2.gun gel demisti..az az geliyor.. valla sastim bende..yarin gidiyorum bakalim hulusi hoca ne diyecek..fsh ne cikcak..ne nalet bu hormon dedikleri sey yaaaa..offff

Aaaa..ay haydi hayirlisi olsun cok sevindim..fazla bekletmez ufaklık insallah annesini..yarin gidiyorum bende..2.gun gel demisti..ins hersey yokunda gider..yazarsin olurmu..merak ettim...

Canim haydi hayirlisi..bebis 7 haftalık..allah kucagna sglikla almayi nasip etsin...yas kacti ve ne sorun vardi sizin..hormonlar nasil geliyordu

Canim haydi hayirlisi..bebis 7 haftalık..allah kucagna sglikla almayi nasip etsin...yas kacti ve ne sorun vardi sizin..hormonlar nasil geliyordu
Canim sagolasin darısı sana insallah. Yasim 32. Aslinda benim ilk gebeligim dis gebelikti sag tupum alindi. Ondan dolayi biz tup dusunduk tekrarlar diye korktuk.

Merhabalar FSH düşürmek için hangi kürü uyguladiniz acaba benimde yüksek tüp bebek tedavisine başladım bende yapım o kürü

Back
X