• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Öncesi Hangi Vitaminleri Kullandınız?

ZehreNur

❤ İki çiçeğim ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
6.322
7.028
723
Merhaba arkadaslar
Benim bir negatif tüp bebek denemem var.3 ay oncesinden sadece ben multivitamin kullandım yumurtam orta kalite çıktı çikolata kistinden dolayı..eşimde de morfoloji 1
Eşime herhangi bi takviye verilmedi..
Yazın tekrar tup dusunuyorum
Sizler hangi vitaminleri kullandınız
Yumurta kaliteniz nasıl çıktı?
Eşinize hangi vitaminler verildi?
İsimleriyle yazarsanız sevinirim
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Merhaba arkadaslar
Benim bir negatif tüp bebek denemem var.3 ay oncesinden sadece ben multivitamin kullandım yumurtam orta kalite çıktı çikolata kistinden dolayı..eşimde de morfoloji 1

Benim yumurta rezervim az. Sayı arttırmak mümkün olmadığı için daha kaliteli olsunlar diye doktorum omega3, coenzym q10, decavit multivitamin verdi hergün birer tane. Ve yiyebilirseniz her gün bir tane avokado. Bunu yanında bir de yemek listesi gerdi bol bol kemik suyu kullandım neredeyse tüm yemeklere. Kelle paça çorbası içtim iki gunde bir. Zengin bitkisel Protein kaynakları fasulye mercimek vs baklagiller . Vs. Böyle beslenmeye başladığım ilk ay opu da 4 yumurtadan 1 tane embriYo oluştu. 3 ay sonraki ikinci opu da 9 yumurtadan 5 embriyom oldu. Yani sağlıklı beslenin kızlar. .

Benim yumurta rezervim az. Sayı arttırmak mümkün olmadığı için daha kaliteli olsunlar diye doktorum omega3, coenzym q10, decavit multivitamin verdi hergün birer tane. Ve yiyebilirseniz her gün bir tane avokado. Bunu yanında bir de yemek listesi gerdi bol bol kemik suyu kullandım neredeyse tüm yemeklere. Kelle paça çorbası içtim iki gunde bir. Zengin bitkisel Protein kaynakları fasulye mercimek vs baklagiller . Vs. Böyle beslenmeye başladığım ilk ay opu da 4 yumurtadan 1 tane embriYo oluştu. 3 ay sonraki ikinci opu da 9 yumurtadan 5 embriyom oldu. Yani sağlıklı beslenin kızlar. .
Canım cok sevindim inş bebiş olsunlar
Omega3 kullanıyorum zaten.coenzim kac mg hangi marka?evet beslenme cok onemli dikkat edicem bende inşallah
Peki bu ilaclara 6-7 ay onceden baslamanın bi zararı var mı acaba?
Teşekkürler canım

Canım cok sevindim inş bebiş olsunlar
Omega3 kullanıyorum zaten.coenzim kac mg hangi marka?evet beslenme cok onemli dikkat edicem bende inşallah
Peki bu ilaclara 6-7 ay onceden baslamanın bi zararı var mı acaba?
Teşekkürler canım
Solgar Marka omega 3 ve 200 mg coenzim. 6 ay önceden başlamanın bir zararı olur mu onu bir doktora sormalısın. Biz bilemeyiz . Umarım Allah gönlüne göre verir de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Sevgilerr

Merhaba arkadaslar

esım promotıl m forte ve q 10 kullandı morofloji için.
bense suan devıt , ferra sanol , bemix, çinko, folbiol kullanıyorumm..oldukça fazla geldi banada ..

Back
X