- 20 Aralık 2013
- 200
- 70
- 68
- 35
- Konu Sahibi benharbiden
arkadaşlar tüp bebek öncesi rahmini çizdiren veya yardıran var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç yok mu arkadaşlar bu işlemi yaptıranlar
Canım çizik olayını ben de duymuştum ama doktorum gebelik aşısını uygun gördü ve yaptı.
Merhaba arkadasım öncelikle bebişin hayırlı olsun Ankara yazdıgı ıcın özellikle yazmak istedim doktorunu ve gittiğin hastaneyi merak ettimde
Evlenince İstanbul a geldim. Tedavimi de burda bahçeci fulya da erbil yağmur da oldum. Ama Ankara da eltim ank.üni. de oldu. Eşi Kaan Aydos a gitti. Transferini de cem isimli bi doç. yapmış sanırım. Orada rapor almak da kolay bildiğim kadarıyla. Hakkında hayırlısı olsun, Allah tez vakitte kucaklarını doldursun inşallah.
canım merhaba ben de istanbuldayım araştırma yapıyorum.tüp bebek merkezi hangilerini tavsiye edersin.kaç defa tüp bebek yaptırdın sorununuz neydi.Ayrıca ne kadar para ödediniz.fiyatlar nedir.bahçeciye gitme gibi bir niyetimizde var önerirmisin canım.Yardımına ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler
İlk denemem anadolu yakasında oturuyorum ve raporlu diye altunizade eurofertilde oldu. Yaşadığım olumsuzluklar ve negatiften sonra çok araştırma yaptım. En son bana güven veren fulya da erbil beyle yola devam etmeye karar verdim. Oradaki ilk denemede Allah a çok şükür pozitifi gördüm. Başka yerleri bilmiyorum ama kullanılan ilaçlar ve tedavi süreci vs. açısından arada çok fark olduğunu gördüm. Tavsiye ederim. Gidip görüşmekten ne çıkar diye gittim ama bana diğerlerine göre güven verince oraya karar verdim. Oraya gitmeseydim memorial şişli düşünüyordum. Şuan orada da nur hanım var sanıyorum. Tedavi bu yıl 5900 olmuş. 300-400 orada tedavi sırasında yaptırman gereken kan tahlillerine verirsin. Doktora sadece bir kere 300 tl ödüyorsun. Gebe kalana kadar bir daha ücret yok. İlaçlarım 1200 tutmuştu, sultanbeylide bi eczaneden sipariş verdim. Bir kısmını da oradaki eczaneden aldım. Doktorun istediği diğer tahlilleri dışarda devlet hastanesinde yaptırdım. Sonuçları götürdüm ya da mail attım. Gebelik aşısı da istedim 600 tl ama onu pek gerek görmüyorlar. Genetik tahlil yaptırdığım merkezdeki bir çalışan laboratuvar önemli ise bahçeci fulya 1. memorialın 2. olduğunu söylemişti.
senın adına çok sevindim valla,az kalmış bebişine kavuşmana.ben de orayı düşündüm de gidiş geliş sıkıntısı yaşarmıyım dedim.sirkecide çalışıyorum.kararsız kaldım.orayı çok öneren var.ayrıca tahlilleri dışardan kabul etmeleri de güzel.ama biizm bir arkadaş görüşmeye gitmiş ona sperm testini biz yapıyoruz başka yerinkini kabul etmiyoruz demişler.Bu doğrumu acaba.200 tl miş test fiyatı
merhaba aranıza yeni katıldım. bu arada yaşım 40. 8 yıllık evliyim. 2008 de 1 aşılama 2010 da medikalpark b.evler de tüp bebek ve son olarak 2014 nisan da büyük araştırmalardan sonra memorıal şişli dr. nur dokuzeylül kontrolünde 1 tüp bebek denemesi daha negatifle sonuçlandı. eşimle ilgili bir sıkıntı yok ama bende yaşımın ilerlemiş olmasından kaynaklanan yumurta rezerv azlığı var. şunu da söylemeyim şu an 3.tüp bebek denememi de dr nur hn kontrolünde yine şişli memeorıal de yaptırıyorum. gerek hastane gerek personel gerekse ekip mükemmel bence.evet sonucum negatifti ama eminim ki dr um elinden gelen herşeyi yapmıştı. nasip kısmet değil mi zaten herşey. belki bu ay Rabbim isteyen herkese ve yanında banada nasip edecek.fulya bahçeciyi duymuştum ama tercihimi memorıal den yana kulandım. Prof. semra hn ve ekibi gerçekten işlerinde çok ciddi ve disiplinli. Ama tedavi sürecinde hepsi birer arkadaş gibi oluyorlar.Nerdeyse sizinle sevinip sizinle üzülüyorlar.ben çok memnunum hastaneden çalışan tüm personelinden doktorlarından.ücretine gelince benim orada 2.denemem olacağı için paket fiyatı 4.900 tl.geçen ay embriyo kalitesini düşürmemek için düşük dozlarda ilaç kullanımı uygulandığından elimde ilaçlarım hazır.o yüzden ilaç masrafım olmayacak.bu arada dışarıda tahlil yapılmasına itiraz edilmiyor. ilk tedavimde nerdeyse tüm tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırdım sorun olmadı.olacağını da sanmıyorum.Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.....
![]()
senın adına çok sevindim valla,az kalmış bebişine kavuşmana.ben de orayı düşündüm de gidiş geliş sıkıntısı yaşarmıyım dedim.sirkecide çalışıyorum.kararsız kaldım.orayı çok öneren var.ayrıca tahlilleri dışardan kabul etmeleri de güzel.ama biizm bir arkadaş görüşmeye gitmiş ona sperm testini biz yapıyoruz başka yerinkini kabul etmiyoruz demişler.Bu doğrumu acaba.200 tl miş test fiyatı
Canım eşim azosperm, tese ameliyatı olmuştu ilk merkezde dolayısıyla orada test yaptırmadık, dondurulmuş spermlerimizi oraya taşıdık. Orada ürolog emre bakırcıoğlu var sanırım, ama biz hiç görüşmek durumunda da kalmadık. Bu arada ben de 37 yaşındayım. Bizde uzun yıllar düşünmedik, isteyince de sıkıntılar çıktı. Yaşı sorun yapma. 38 yaşında bi arkadaşın ilk denemede 2 yumurtası döllendi, 2. gün embriyo transferi yapıldı, çok şükür dün pozitifi gördü. İnşallah sen de ilk denemende bebeğini kucağına alırsın.
ilk denememde fsh yüksekti yaklaşık 3 ay düşürmek için cygnoprognava kullandım nihayet 3.ay fsh 6.70 e2 40 civarıydı. 2 yumurta vardı opu da biri boş çıktı ve transfer 1 yumurta olarak yapıldı. Bu ay ara vermeden devam edecektim bu seferde e2 yükseldi şimdi onun için ilaç kullanıyorum 8 tane kaldı hapım sonra tekrar hastaneye gidip fsh lh ve e2 kontrolü var. İnşallah bütün değerler güzel çıkarda bir an önce tedaviye geçerizcanım sen bayağı uğraşmışsın,sana bakınca kendimi gördüm sanki ben de 35 yaşındayım.senin gibi 4 yıl uğraşmak zorunda kalırsam senin yaşında hala çocukla uğraşacak olurum.Kısmet artık ne olur bilemiyroum ben daha yeni başlayacağım.ama eşim varikosel sperm hız ve sayısı az. benim de hormonlar sınıra yaklaştığı için umudum az.ama bir yola çıkmak lazım.3 yıl çocuk istemedik 1,5 yıldır da belki kendiliğinden tutar dedik tutmadı.Senin ilk tüp bebeğe başladığında hormon değerlerin kaçtı ? benim fsh 9 e2 110 ve 89 amh testi yaptırdılar o da 1 in altında çıktı. yani hepsi gebelik ihtimalimin düşük olduğunu gösteriyor.Senin şu an ve ilk başladığındaki hormon değerlerin neydi canım ?