tüp bebek öncesi lütfen yardım

ilk denememde fsh yüksekti yaklaşık 3 ay düşürmek için cygnoprognava kullandım nihayet 3.ay fsh 6.70 e2 40 civarıydı. 2 yumurta vardı opu da biri boş çıktı ve transfer 1 yumurta olarak yapıldı. Bu ay ara vermeden devam edecektim bu seferde e2 yükseldi şimdi onun için ilaç kullanıyorum 8 tane kaldı hapım sonra tekrar hastaneye gidip fsh lh ve e2 kontrolü var. İnşallah bütün değerler güzel çıkarda bir an önce tedaviye geçeriz

fsh ve e2 nin kaç olması gerekiyormuş canım..sanırım bana da ilaç verirler o zaman.ilaç tedavisinde ayda bir kez mi kontrole gidiyrosun.

fsh ve e2 nin kaç olması gerekiyormuş canım..sanırım bana da ilaç verirler o zaman.ilaç tedavisinde ayda bir kez mi kontrole gidiyrosun.
canım benim tüp bebek için fsh ın 5-10 arası iyi değerlermiş e2 için ise emin değilim ama 40 ın altında olması gerekiyormuş.bu değerler adetin 2.günü bakılıyor uygun değilse 1 ay olmasa da diğer adet dönemine kadar hastaneye gitmiyorsun.hastalanmanın 2.günü tekrar tahliller yapılıp kontrol edliyorsun.

mrh yeni katıldım aranıza arkadaşlar... benimde daha önce tüp bebek denemem var ve bende bir çok süreçten geçtim fsh-lh-proloktin-hsg-genetik taramalar- histereskopi ve bir çok test benide aranıza alırmısınız... ve bu süreçte tüp bebekle tanışma sürecimi anlatan bir site hazırlıyorum eger sizde takip etmek isterseniz aşağıda ling paylaşacağım. bu siteyi açma sebebim benim gibi bir çok arkadaşım olduğunu biliyorum ve onlara yol göstermesini istiyorum... çünkü zamanın da ben bütün bunları yaşamışbiri ile sohmet etmeyi onu dinlemeyi çok istemiştim ama mümkün olmamıştı şimdi benim gb olan arkadaşlarıma destek göstermek amaçlı bir sitedir.
şimdiden tesekkür ederim..

http://tupbebekvesurecleri.blogspot.com.tr/

baya geç gördüm topiği malesef... ama bana yapıldı bu işlem ve yapıldıktan bir ay sonra tüp bebeğe başladık ve gebelik gerçekleşti. allah isteyen herkese nasip etsin
Canim ilk tup bebek denemen miydi??cizik ilk defa atildi ve tuttu mu??bu konu dikkatimi cektide..

Canim ilk tup bebek denemen miydi??cizik ilk defa atildi ve tuttu mu??bu konu dikkatimi cektide..
yok canım 2 denemenin ardından tutmayınca genetik test ve yapılan histereskopi den sonra oldu baya uğraştık biz. histereskopi tanı amaçlıydı bi sorun bulamayınca sadece kesi atıldı sonraki ay yapılan deneme tuttu çok şükür

mrh yeni katıldım aranıza arkadaşlar... benimde daha önce tüp bebek denemem var ve bende bir çok süreçten geçtim fsh-lh-proloktin-hsg-genetik taramalar- histereskopi ve bir çok test benide aranıza alırmısınız... ve bu süreçte tüp bebekle tanışma sürecimi anlatan bir site hazırlıyorum eger sizde takip etmek isterseniz aşağıda ling paylaşacağım. bu siteyi açma sebebim benim gibi bir çok arkadaşım olduğunu biliyorum ve onlara yol göstermesini istiyorum... çünkü zamanın da ben bütün bunları yaşamışbiri ile sohmet etmeyi onu dinlemeyi çok istemiştim ama mümkün olmamıştı şimdi benim gb olan arkadaşlarıma destek göstermek amaçlı bir sitedir.
şimdiden tesekkür ederim..

http://tupbebekvesurecleri.kadinlarkulubu.com.tr/
geçen bir sayda gördüm mustafa acet diye bir doktor var medipol bağcılarda çok başarılı diyorlar tüp bebekte çok tecrübeliymiş...

Back
X