Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.ınternetten araştırın .Kızlar tedaviden 1 ay önce saç boyattınız mı hiç transferden önce yada boyayan duydunuzmu kimyasal ya sonuçta zararı Olurmu ?
Baktım böyle yazıyor ama yaptıran varmı diye merak ettim.ınternetten araştırın .
müsade vermıyorlar genelde tedavi süresindeBaktım böyle yazıyor ama yaptıran varmı diye merak ettim
Transferden 1 hafta önce boyattımKızlar tedaviden 1 ay önce saç boyattınız mı hiç transferden önce yada boyayan duydunuzmu kimyasal ya sonuçta zararı Olurmu ?
Aaa gerçekten mi doktorunuz herhangi bişey söyledi mi çünkü şuan boyatmazsam olurda tuttu nasip oldu daha hiçbişey yaptıramam o yüzden soruyorumTransferden 1 hafta önce boyattım
Bende bu mantıkla boyatmıştımAaa gerçekten mi doktorunuz herhangi bişey söyledi mi çünkü şuan boyatmazsam olurda tuttu nasip oldu daha hiçbişey yaptıramam o yüzden soruyorum
Çok iyi vallahiBende bu mantıkla boyatmıştımtransfer sonrası önerilmiyor ekstra bişey demedi zaten saçlı deriden boyama sırasında kimyasal maruziyeti oluyor. amonyak nedeniyle de açık havada gebelik 3. Trimesterda boyatılabilir deniyor. Transfer öncesi problem olması için bi sebep yok ki bebek henüz bizimle değil ve o anlık bir maruziyet
Kaldı ki 1 ay diyorsunuz çok da gün geçmeden atın kendinizi bence kuaföreÇok iyi vallahi
1 ay var daha benim transferime tabiKaldı ki 1 ay diyorsunuz çok da gün geçmeden atın kendinizi bence kuaföredoğal içerikli boyalar tercih edilebilir tabiki minimum kimyasal için
Evet benim de şimdiden hemen uzadı ve bembeyazBende transferden 1 hafta önce boyattım hamile kaldım 3 aylık oldum saçlarım bembeyaz eğer saçlarınızda beyaz yoksa boyatmayin ama varsa boyayın bişey olmaz hamilelikte yasak cunki
Ama ben doktora sordum 4 aydan sonra amonyaksız boyayla boyayabilirsin dedi bekliyorum bakalım 4. AyıEvet benim de şimdiden hemen uzadı ve bembeyaz
Ben de muhtemelen boyatacağım risksiz dönemde doğal boya ile çünkü psikolojim bozuluyorAma ben doktora sordum 4 aydan sonra amonyaksız boyayla boyayabilirsin dedi bekliyorum bakalım 4. Ayı![]()