Tüp bebek öncesi saç boyası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ulgerr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ulgerr

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
100
26
13
26
Kızlar tedaviden 1 ay önce saç boyattınız mı hiç transferden önce yada boyayan duydunuzmu kimyasal ya sonuçta zararı Olurmu ?

Aaa gerçekten mi doktorunuz herhangi bişey söyledi mi çünkü şuan boyatmazsam olurda tuttu nasip oldu daha hiçbişey yaptıramam o yüzden soruyorum
Bende bu mantıkla boyatmıştım transfer sonrası önerilmiyor ekstra bişey demedi zaten saçlı deriden boyama sırasında kimyasal maruziyeti oluyor. amonyak nedeniyle de açık havada gebelik 3. Trimesterda boyatılabilir deniyor. Transfer öncesi problem olması için bi sebep yok ki bebek henüz bizimle değil ve o anlık bir maruziyet

Çok iyi vallahi

Bende transferden 1 hafta önce boyattım hamile kaldım 3 aylık oldum saçlarım bembeyaz eğer saçlarınızda beyaz yoksa boyatmayin ama varsa boyayın bişey olmaz hamilelikte yasak cunki

Ama ben doktora sordum 4 aydan sonra amonyaksız boyayla boyayabilirsin dedi bekliyorum bakalım 4. Ayı
Ben de muhtemelen boyatacağım risksiz dönemde doğal boya ile çünkü psikolojim bozuluyor çok da araştırdım dediğiniz gibi amonyaksız boya ile boyanıyor ve gebelikte boyatılmaz kısmı doğru bilinen yanlışlarda . Beyazım olmasa boyatmam orası ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…