Tsh degerın 2 altında olması yeterli diye biliyorum canım. Bende haşimato hastasıyım hep tsh bakılıp tüp bebeğe karar verılıyorSlm kızlar benim geçen ay trasferim ertelenmişti TSH değerim 7.40 çıkmıştı bu ay çok şükür düşmüş 1.80 ama serbest T3 hormonun normalin biraz altında serbest T4 hormonun biraz normalin üzerinde arasındaki dengesizlik beni düşündürüyor bu şekil transfer yapan varmı aranızda yada sonuçlardan anlayan doktorum TSH değerinin 2.50 altında olması gerek demişti TM 1.80 oldu şükür ama bu dengesiz neden anlamış değilim
Biliyorum canım ama bu dengesizlik niye onu merak ettim doktora attım bakalım eski ve yeni sonuçları bakalım ne diyecek bu arada teşekkür ederim yazdığın içinTsh degerın 2 altında olması yeterli diye biliyorum canım. Bende haşimato hastasıyım hep tsh bakılıp tüp bebeğe karar verılıyor
Ah ah bilmezmiyim 8 kez tüp bebek yapmış ve transferının 2. Gününde olan biriyim. Benımde geçen ay bayram nedeniyle ertelenmişti. Şükür dün transferımı oldumfolower işte biliyorsun malûm zorlu süreçlerden geçiyoruz her şeyi inceliyoruz sırf bu yüzden bu ayda trasferimin ertelenmesini istemiyorum artık mercimeklerime kavuşmak istiyorum
İnşallah güzel haberler alırsın canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınAh ah bilmezmiyim 8 kez tüp bebek yapmış ve transferının 2. Gününde olan biriyim. Benımde geçen ay bayram nedeniyle ertelenmişti. Şükür dün transferımı olduminşallah sende sorunsuz sıkıntısız transferını olursun canım
Amin canım benim inşallah cümlemizinkiniİnşallah güzel haberler alırsın canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Troid ilacı kullanıyorsun değilmi
Anladım canım hamilelik olunca hemen doktora gitmek gerekmiş galiba hamilelikte TSH hormonuna çok ihtiyaç oluyormuş bana dahiliye doktorum hamile olur olmaz hemen gel dedi hayırlısı olsun canım bende 175 kullanıyorumAmin canım benim inşallah cümlemizinkini
Evet levotiron 50 ve 75mg kullanıyorum
İkisini aynı anda mı kullanıyorsunuz benim de tiroid sorunum var tüp bebek ilaçlarından dolayı bi tık yükseldi gene ama 2 buçuğu henüz geçmedi geçerse diye korkup hep baktırıyorum. Ben de levitron 50 mg kullanıyorum ben de dün transfer oldum bu arada :)Amin canım benim inşallah cümlemizinkini
Evet levotiron 50 ve 75mg kullanıyorum
Hamilelik olursa ilacın dozunu yükseltmeleri gerek canım dahiliye doktorum bana öyle söylediİkisini aynı anda mı kullanıyorsunuz benim de tiroid sorunum var tüp bebek ilaçlarından dolayı bi tık yükseldi gene ama 2 buçuğu henüz geçmedi geçerse diye korkup hep baktırıyorum. Ben de levitron 50 mg kullanıyorum ben de dün transfer oldum bu arada :)
İnşallah hamilelik olana kadar 2 yi geçmezHamilelik olursa ilacın dozunu yükseltmeleri gerek canım dahiliye doktorum bana öyle söyledi
İnşallah canım güzel haberler alırsın inşallah benim geçen ay ertelendi TSH 7.40 çıkmıştı bu ay çok şükür düştü doktorum 2.50 altına düşmesi lazım demişti 1.80 düşmüş inşallah transfer döneminde yükselmez bu ay bende gidecem doktor yapalım bu ay dedi adet bekliyorum bi kaç güne gelir herhaldeİnşallah hamilelik olana kadar 2 yi geçmezhemen giderim dahiliyeye öyle bir şey olursa zaten
İlk transferimde bakılmadı ben gebelik testi vakti gelince tsh da baktırttım benim de 7 çıktı. Keşke ertelenseydi valla üzülme lütfen düşük tsh la başlamak daha iyiİnşallah canım güzel haberler alırsın inşallah benim geçen ay ertelendi TSH 7.40 çıkmıştı bu ay çok şükür düştü doktorum 2.50 altına düşmesi lazım demişti 1.80 düşmüş inşallah transfer döneminde yükselmez bu ay bende gidecem doktor yapalım bu ay dedi adet bekliyorum bi kaç güne gelir herhalde
İnşallah canım hep birlikte güzel haberler alalım inşallahİlk transferimde bakılmadı ben gebelik testi vakti gelince tsh da baktırttım benim de 7 çıktı. Keşke ertelenseydi valla üzülme lütfen düşük tsh la başlamak daha iyiinşallah sen de güzel haberler alırsın
Aa ne kadar güzel inşallah hayırlı sonuçlar alırız.İkisini aynı anda mı kullanıyorsunuz benim de tiroid sorunum var tüp bebek ilaçlarından dolayı bi tık yükseldi gene ama 2 buçuğu henüz geçmedi geçerse diye korkup hep baktırıyorum. Ben de levitron 50 mg kullanıyorum ben de dün transfer oldum bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?