• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek öyküm

Adnufceylan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
1
1
1
44
Yaklaşık bir yıl önce yaptığım internet arastırmaları benim Dr Çağlar YAZICIOĞLU ile tanışmama vesile oldu.14 yıllık evliliği min 7 yılı vajinismusla geçmişti. Çağlar Beyle tedaviye başladığımızda kısmi olarak vajinismus rahatsızlığım devam ediyordu yanında çikolata kisti olan ve düşük yumurta rezervine sahip 38 yaşında bir hastaydım. Ve daha önceden bir tüp bebek merkezindeki bir kadın doğum uzmanı da bana bu şartlarda gebe kalman imkansız demişti . Mucize gibi bir şey olacaktı benim anne olmam 🙂Bırakin anne olmayı benim için vajinal muayne olmak bile mucizeydi. İşte bu mucizeler Çağlar Beyin mesleki basarısı ve mesleğine duyduğu aşkı, bana hissettirdiği duyarlılığı,nezaketi, psikolog gibi beni dinleyerek korkularımı yenmeme destek olması , güç vermesi ile gerçek olmaya başladı....Önce muayenelerim rahat gerçekleşmeye başladı vajinismus hastaları vajinal muayne olamaz bilenler bilir korkuyu yenmekte kolay değildir ciddi emek gerektirir. Çağlar beyden aldığım enerji nezaket hassasiyet ile bu korkumun üstüne gitmeye ve o korkumu yenmeye bâşladım 🙂 bir konuda korkusuz olunca da cesaretleniyorsunuz .....Ve daha çok umut etmeye de başlıyorsunuz .Umut da çok güzel şey yaşama enerjisi alıyorsunuz umut etmekten. Yeni ruh halimde doğâl olarak değişmeye başladı gülümsemem enerjim.İşte bir doktor olarak once bu değişimlere rehber ve destek oldu Çağlar Bey daha sonra doğru tedavi ile yumurta rezervim güçlendirildi,başarlı bir histereskopi ile rahmindeki polip alındı bebeğim tutunabilsin diye 🙂 bir yıla yayılarak güçlü yumurtalar toplandıktan sonra Umutsuzluklar içinde başlayan tüp bebek yolcululuğumuzun ilk kısmı önce Allahın izni ve Çağlar Beyin tedavi sürecindeki mesleki çabası ve başarısı ile mucize ile sonuçlandı ve üç gün önce ilk transferimin başarı ile sonuçlandığını anne olacağımı öğrendim bebeğim tutunmuştu......🙂 Hayaldi gerçek oldu....Önce Yüce Rabbime sonra Çağlar Bey ve ekibine sonsuz teşekkürler...

Back