Tüp bebek parası

Tüp bebek fiyatları çok yüksek 240.000 bin tl hepsi bu fiyatlara yapılır mı bir ihtimal üzerine
İlaçlarla o fiyati bulur. Belki geçer bile ekstra testler isterse daha da pahalıya gelebilir. Herkesin sorunu farklı sonuçta. Embriyolara genetik test yaptirmak 1 tanesi icin bile 15.000 TL civarı. Devlet destekli daha uyguna gelir.

Tüp bebek fiyatları çok yüksek 240.000 bin tl hepsi bu fiyatlara yapılır mı bir ihtimal üzerine
Hangi ildesiniz oda önemli Kocaeli’nde 115 tüp bebek için 40 binde ilaçlarıma gitti benim yumurta toplama öncesi kaç günde toplanabilecek duruma geldiğine bağlı olarak artar ya da azalır

Bulunduğunuz il neresi bilmiyorum ama şehir hastanesinde yaptrdım transfer gunumu bekliıyım 52.500 tüp bebek için hastaneye verdik ilaçlarda 50 küsürü buldu bence devlete gidin derim ben bide raporsuz olmama ragmen raporluda dahada dğşük oluyo fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…