Tüp bebek prp

Merhabalar aranızda tüp bebek tedavisinde prp yaptıranlar varmı ? Nasıl oluyor, faydası oluyor mu ?
Eğer bu ay adet olabilseydim bende yaptıracaktım. Yaşım 31 doktorum tüp bebek öncesi yapıp 3 ay kendiliğinden gebeliği bekleyelim dedi . Gebe kalma şansım varmış eğer olmazsam da tüp bebek sürecinde yumurta kalitesini artıyormuş

Merhabalar aranızda tüp bebek tedavisinde prp yaptıranlar varmı ? Nasıl oluyor, faydası oluyor mu ?
ovaryen prp yaptırdım. anadolu yakasında şule yıldırım köpük var. hoca muayane sonucu uygun olursanız öneriyor. kendi kanın ile tedavi yapılan bir tedavi şekli. biz de başarılı sonuç alındı.

Anladım benim 2 tüp bebek denemesi olcak ama hiç öncesinden böyle birsey demedi değerlere göre Farklı işlem uygulanıyor olabilir inşallah güzel sonuçlar alırsınız

ovaryen prp yaptırdım. anadolu yakasında şule yıldırım köpük var. hoca muayane sonucu uygun olursanız öneriyor. kendi kanın ile tedavi yapılan bir tedavi şekli. biz de başarılı sonuç alındı.
Bir kaç doktora sorup arastırmada yapıyorum cok öneren yok diyorlar kafalar Böyle oldu mu karışıyor yine de teşekkür ederim bilginiz için

Merhaba bende pazartesi günü yaptırdım, kasıklarımda ağrı var sürekli sizde de oluyor muydu

Merhabalar,
Bende Prp yaptırdım. Ağrılı bir işlem değil anestezi ile 15-20 dakikalık bir operasyon geçirmiş oluyorsunuz. Operasyon günü biraz ağrım olmuştu sonra işlerinizi kendiniz yapıyorsunuz. Sonuca gelince bende folikül görünmüyordu . Prp sonrası 2 adet görüldü ama büyümedi. Bu ay folikül olursa tekrar deneceğiz. Kimi hastada etkili , kiminde değil doktorlarda bu konuda böyle olacak diyemiyor süreç ilerledikçe belli oluyor.Ama dememekte fayda var tabi ki en azından denedim dersiniz

Selam kizlar konunun uzerinden zaman gecmis ama yazmak istedim bende 2 hafta kadar once maslak acibademde prp yaptirdim henuz etkilerini gormek icin cok erken fakat ilk iki gun leke geldi sonra durdu ama bugun tekrar kahverengi leke geldi anlamadim cok hareket ettigim icin mi oldu ya da oyle bir yan etkisi var midir sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…