Tüp bebek rapor almak için nekadar para harcanıyor?

canım para falan alınmıyor bizimkini hastahanemiz hep ilgilendi ve çıkardı ayrıyetten bide onamı para ödiycez

Nasıl yani canım? Bır sürü test isteniyor hem kadından hem erkekten.Para almıyorlarmı hiç birine?

eşim çapada dr gittti sorun eşimde ve ciddi bir sorun dr kendi teklif etti rapor yazıcam diye bana bi tetkik falan yapılmadı muayne olmuştum bi sorun çıkmadı . ama raporla bağlı bi tetkik yapılmadı sorun eşimde çünkü para falan ödemedik
ama bişey sorucam rapor olunca ssk geçerli oluyormu özel merkezlerde de ???

raporu üniversite hastaneleri veriyor arkadaşlar ve ssk ile anlaşmalı olan özel merkezlerde geçerli oluyor.

raporu üniversite hastaneleri veriyor arkadaşlar ve ssk ile anlaşmalı olan özel merkezlerde geçerli oluyor.

Evet canım bende bu şekilde biliyorum ve zorunlu bazı şeyler var şöyleki;
Rapor çıkarabilmek için gerekli ön koşullar;
• Kadın yaşı; 23’ten büyük, 39’dan küçük olmalıdır,
• Çiftler; TC vatandaşı olmalıdır,
• Resmi nikahlı olunmalıdır,
• Çiftlerden her hangi birinin nüfusa kayıtlı çocuğu olmamalıdır,
• Tedavi raporu kadın adına düzenlenmelidir,
• En az 900 iş günü sigortalanmış olunmalıdır,
Rapor nereden çıkarılabilir;
• Tüp bebek tedavi raporu; Eğitim Araştırma Hastaneleri ya da Üniversite Hastanelerinden çıkarılabilir.
• Devlet hastanelerinden sadece aşılama raporu çıkarılabilir.
Rapor için başvuruda neler yapılmalıdır;

• Adetin 2.-3. Günü bazal usg yaptırılmalı,
• Adetin 2.-3. Günü hormon profili verilmeli, (Fsh-Lh-E2)
• En fazla 6 ay içinde çekilmiş Hsg (rahim filmi) ibraz edilmeli,
• Erkeğe ait en az 3 adet spermiogram ibraz edilmeli, (bir tanesi raporu verecek olan kurumda yaptırılmış olmak kaydıyla)
• Son üç sene içerisinde yardımcı üreme tedavilerinden birinin uygulandığı ve sonuç alınamadığı ibraz edilmeli,

eşim çapada dr gittti sorun eşimde ve ciddi bir sorun dr kendi teklif etti rapor yazıcam diye bana bi tetkik falan yapılmadı muayne olmuştum bi sorun çıkmadı . ama raporla bağlı bi tetkik yapılmadı sorun eşimde çünkü para falan ödemedik
ama bişey sorucam rapor olunca ssk geçerli oluyormu özel merkezlerde de ???

Canım belki doktorun yazdığı rapor alırken 3 aşılama yapma zorunluluğu var ama eğer doktor aşılamanın tutmayacağına dair bir rapor verirse 3 aşılamayı yaptırmak zorunda kalmıyorsun.Doktorunuzun verdiği raporda odur belki.

peki arkadaşlar benimde merak ettiğim şu aşılama raporu çıktı diyelim ben ssk lıyım aşılama için ne kadar ödemem gerekecek.

peki arkadaşlar benimde merak ettiğim şu aşılama raporu çıktı diyelim ben ssk lıyım aşılama için ne kadar ödemem gerekecek.

Fiyatlar merkezine göre değiştiği için net bir fiyat vermek zor canım.İlaçlarında aşılamanında belirli bir kısmını ödüyor ssk.

Canım belki doktorun yazdığı rapor alırken 3 aşılama yapma zorunluluğu var ama eğer doktor aşılamanın tutmayacağına dair bir rapor verirse 3 aşılamayı yaptırmak zorunda kalmıyorsun.Doktorunuzun verdiği raporda odur belki.

canım eşimin sperm sayısı hormonsal sorunlardan dolayı hergeçen gün düşüş gösteriyo aşılama yoluyla asla çocuğunuz olmaz dedi dr tüp bebek içinde acele edin ilerki zaman içinde sperm dondurun dedi biz raporu bekliyoruz özelde yaptırcaz ben çok korkuyorum çok gerginim nasıl yapıcam nasıl olcak kafayı yicem basit bir jinokolojik muaynem işgence gibi geçmişken tüp bebek nasıl olcak bilemiyorum mevlam yardım etsin ama nasıl yapcam bilmiyorum

rben bugün rapor için resim ve sevk verdim
tetkikler zaten 1-2 ay içerisinde rapor çıkartacağın hastanede olduğu için ayrı ücret ödemiyorsun sağlık güvencesi kapsamında oluyor zaten..
ben ege üniversitesinde aşılama olacağım dahaönce özlede tüp bebek oldu ama onu kabul etmiyorlar
aşılamada 120 lira işlem ücreti ödüyorsun
iğnelerin %20 side en fazla 300 tutsa
hepsi 500 olur herhalde...

canım eşimin sperm sayısı hormonsal sorunlardan dolayı hergeçen gün düşüş gösteriyo aşılama yoluyla asla çocuğunuz olmaz dedi dr tüp bebek içinde acele edin ilerki zaman içinde sperm dondurun dedi biz raporu bekliyoruz özelde yaptırcaz ben çok korkuyorum çok gerginim nasıl yapıcam nasıl olcak kafayı yicem basit bir jinokolojik muaynem işgence gibi geçmişken tüp bebek nasıl olcak bilemiyorum mevlam yardım etsin ama nasıl yapcam bilmiyorum

İnan çok iyi anlıyorum seni bizdede hareketsizlik sorunu var.Her gittiğimiz doktor aşılamanın tutmayacağını boşuna denemememiz gerektiğini söyledi bizde tedaviye başladık.Tabiki kolay olmuyor.İnsan hem heyecanlanıyor hem korkuyor.Karmakarışık duygular içine giriyorsun.Kendini rahatlatmaya çalış.İnşaallah hayırlısıyla olumlu sonuçlanır.

rben bugün rapor için resim ve sevk verdim
tetkikler zaten 1-2 ay içerisinde rapor çıkartacağın hastanede olduğu için ayrı ücret ödemiyorsun sağlık güvencesi kapsamında oluyor zaten..
ben ege üniversitesinde aşılama olacağım dahaönce özlede tüp bebek oldu ama onu kabul etmiyorlar
aşılamada 120 lira işlem ücreti ödüyorsun
iğnelerin %20 side en fazla 300 tutsa
hepsi 500 olur herhalde...

Tüp bebeğidemi rapor çıkartıp yaptırdınız canım?

Back
X