Tüp bebek raporu hakkında acil yardım

zelal83

Guru
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
295
49
318
SLM KIZLAR
BENDE Bİ KAÇ GÜN SONRA TÜP BEBEĞE BAŞLIYORUM KISMETSE :teytey:
BU KONUDA PEK Bİ BİLGİM YOK SİZDEN YARDIM İSTİYORUM 2 DEFA AŞILAMA ŞARTI VAR BEN 2 DEFA AŞILAMA OLDUM FAKAT AŞILAMA RAPORLARIMDAN 1 TANESİ YOK senağlama 2 YIL OLDU HASTANEDEN 1 TANE ALIP ECZANEYE VERMİŞTİK FOTOKOPİ ALMAK AKLIMA GELMEDİ :uhm: HASTANEDEN ALMAK İSTEDİM AMA DOKTOR OLMAZ DEDİ 1 DEFA VERİLMİŞ DAHA VERİLMEZ :çok üzgünüm:
SORUM ŞU ÜNİVERSİTELER O RAPOR OLMADAN BENZERİ BİR BELGEYLE BANA TÜP BEBEK RAPORU VERİRLER Mİ HANİ HASTANEDEN ALDIĞIM AŞILAMA OLMUŞTUR DİYE YAZILI BİR BELGE GİBİ :uhm:
KAFAM ÇOK KARIŞIK BEN TEDAVİYE BAŞLİCAM AMA RAPORUM YOK :1shok:
Bİ SORUM DAHA VAR TÜP BEBEK RAPORU İLAÇLARDADA KULLANILIYOR MU YOKSA SADECE MERKEZİN İNDİRİMİ İÇİN Mİ

raporlar konusunda hassas olduklarını biliyorum kesin SORUN ÇIKARIRLAR.Zaten bahane arıyorlar...

Belki doktorunun senin hakkında yapılan tedavilerin bilgileri doğrultusunda bir yazı alabilirsen O DA BELKı diyorum...

Bence tedavi olacağın merkezle konuş,doktor sana aşılama yapıldığına dair rapor verebilir kendii yapmış gibi,ısrarcı ol,o kadar para ödeyeceksin,merkezin sana yardımcı olması lazım,ben öyle yaptım,başka yere gitmeyeyim diye seferber oldular.Ayrıca ilaç için ayrı,tedavi için ayrı rapor alacaksın.Zaten hazırladığın dosya ile ikisi heyettten çıkıyor.Ama biraz sesini yükselt.,bu ülkede malesef işler böyle yürüyor.Ben iki kere rapor aldım,ikisinide çok kolay aldım.EEE tabi sesimi yükselttim.Orası yardım etmezse başka tüp bebek merkezine git.

raporlar konusunda hassas olduklarını biliyorum kesin SORUN ÇIKARIRLAR.Zaten bahane arıyorlar...

Belki doktorunun senin hakkında yapılan tedavilerin bilgileri doğrultusunda bir yazı alabilirsen O DA BELKİ diyorum...

cevabın için saol canım evet üniversite sorun çıkarmaya çalışıyor senağlama ama rapor için değil raporu aldım sayılır şimdi faksla ulaştı elime ama rapor dediğim 2 defa aşılama yapıldığına dair bir yazı :uhm: o mudur acaba

canım hayırlı olsun bizde başlıcaz kısmetse ama biz rapor alamadık. siz alırsınız inş.

canım hayırdır neden alamadınız sorun neydi
cetvelde gördüm evlilik yılından dolayı mı olmadı
üzülme hakkına hayırlısı olsun inş.sende hamile kalırsın :teselli:

simaysi saol canımmm fikir verdin bana :lepi:
aşılama raporu dediğiniz şey bir yazı mı CADIARZU 2 defa aşılamamı yapan doktor mersindeydi bense urfadayım telefonla açıp istedim faksladı gelen yazıda 2 defa ovülasyon indüksiyonu ve aşılama tedavisi yapıldı ancak sonuç alınamadı yazıyor bu mu rapor doğru mu yani

bide ilaç için mi rapor alıcam ben :1shok: o nerden nasıl alınıyor bide ilacın ne kadarlık kısmını devlet ödüyor

çk sordum canım kusura bakma lütfen çok yeniyim pek bi bilgimde yok :1no2:

Aşılama raporu öyle oluyor zaten.Tarihleri ve sperm değerlerini de yazsa iyi olur.ılaç için zaten aynı dosya ile rapor veriyorlar.Ayrıca birşey yapmana gerek yok.ılacın en son %80 nini devlet ödüyordu.Yani ben herseferinde 2000TL lik ilacın 400TL sini ödedim.Ama yeni yasada bir düzenleme varmı bilmiyorum...

çok teşekkür ederimmmm çok sağolll alkisalkisalkis
umarım bende rapor alabilirim ama pekte umudum yok çünkü pazartesi tedaviye başlıyorum daha perşembe günü heyet toplanacak onaylanırsa 1 hafta sürer dediler merkez kabul edermi bunu bilmiyorum neyse denemekte fayda var
peki sen ne zaman yaptırdın olumlu sonuç alabildin mi :uhm:

arkadaşlar bnim raporum hazır fakat 3 yıllık evli olmam grekiyomuşş.yani eşimden 3 yıllık sigortalı olmam gerekiyomuşş.bende onu bekliyorumm.ben çapaya gidiyorum.ilaç ve hastane parası 2.500 dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…