Tüp Bebek Raporu

Nisan1980

🤰➡️🤱🧿💞
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
224
161
103
Merhaba arkadaşlar, ilk tüp bebek denememde rapor çıkartmıştık. Ocak da ikinci tedaviye başlamayı düşünüyorum. Rapor için yeniden aynı süreçten mi geçeceğim. Lütfen bilgilerinizi paylaşın.

Merhaba arkadaşlar, ilk tüp bebek denememde rapor çıkartmıştık. Ocak da ikinci tedaviye başlamayı düşünüyorum. Rapor için yeniden aynı süreçten mi geçeceğim. Lütfen bilgilerinizi paylaşın.
Bildiğim kadarıyla aynı belgelrin tamamı istenmiyor tekrar. Ssk dökümü nüfus kayıt örneği vs. yenileniyor. Diğer tahlilleri tekrar yaptırmıyorlar

Merhaba 2 kez basarısız asılama sürecim oldu medical park hastamesinde doktoruö tarafından yapıldı amcak sperm yıkaöa islemi özel klinikte oldu daha uygun oldugundan allianz sigortalıyıö özel sektör calısanı oldugumdan verilen klomen ve catlatma iğnesi recetelerini kendi cebimde aldım calıstıgıö kurumun sandıgı tarafından bana iade edildi. Simdi eliöde belgeler mevcut asılama raporu 2 adet recete var tüp benegi devlet tarafından karsışayabilmek için sartlar tam olarak nelrr yardımcı olabilirmisiniz ? :(

Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım canım. Öncelikle 3 yıl evli olma, senin ya da eşinin başka evlilikten dahi çocuğunun olmaması, 39 yaşından gün almamak lazım diye biliyorum. Sonra raporun kadın mı erkek faktöründen mi çıkartılacağı önemli. Eşinin sperm sayısı düşükse erkek faktöründen çıkarabilirsin. Senin amh yani yumurta rezervin azsa ya da iki tüpün de olmaması durumunda kadın faktöründen çıkartabilirsin. İkisi de normalse sevepsiz infertiliteden çıkartabilirisin. Bunun için iki iğneli yani gonal f kullanarak aşılama yaptımış olmak gerekiyor. Başka belgeler de var tabi sgdan alınıyor onların listesi veriliyor zaten. İnşallah açıklayabilimişimdir.

Back
X