Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba.slm k.k.yeni üye olarak sizden yardım istiyorum.bilgi konusunda.acaba tüpbebek raporu alan varmı içinizde.cevaplarsanız sevinirim..... ve nasıl aldınız :enbuyukkk:
evet canım ben aldım rapor.önce üniversite hastanesine git orada sana adet gününün 2.veya 3.günü randevu verirler sonra onlar seni aşama aşama yönlendirirler.ama uzun sürüyor ben raporu 5 ayda aldım birde dış heyet olmasına rağmen.{dış heyet demek özel hastanede yaptıracaksan dış heyet diye bildir} bence en kısa sürede başla zaman açısından
songulsahan arama menüsüne girip "gelişmiş arama yap" ı tıkla. anahtar kelimeler kısmına rapor yaz. onun altında search in titles ı seç (bütün mesajlarda ara yı seçmeyeceksin) ve sağ tarafta birazcık aşağıda aranacak forumlar kısmında "tup bebek özel bölüm" ü seç. altta arama butonuna tıklarsan bu konuda açılmış başlıklar çıkacak onlara bak. o kadar detaylı açıklayıp konuşmuşlar ki kızlar, aradığın bir sürü bilgiye ulaşabilirsin.