tüp bebek raporunu dışarı vermeyen hastaneler hakkında..

psikolog1707

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
321
1
316
Antalya
arkadaşlar çogu hastane raporu dışarı vermiyo illla burda yaptırmak zorundasın diyor bende yakın zamanda bundan mağdur oldum ve sizlerden bu konuda destek istiyorum.
fakültedeki yapılan bu istismarı raporu dışarı vermemelerini bimer (başbakanlık iletişim merkeszine şikayet ettim 20 gün kadar önce )pek ciddiye almadım ilgilenmezler sandım ama cidden ilgilendiler şikayetim saglık bakanlığına ordan yüksek öğretim kurumuna ordanda akdeniz üniiveritesine iletildi şu an işlem görüyor. eger sizde raporunuzu almak istiyorsanız ve engelle karşılaştıysanız lütfen arkadaşlar sizde şikayet edin bunlar kendilerini dalkavuk ilan etmiş tekelcilik yapıyor neden benim hakkımı vermiyorlar? ben devlete yıllarca vergi ödedim ve hala ödüyorum neden karşılığında sağlık güvencemi kullanmayayım ki lütfen duyarsız kalmayın sizde yazın bi online dilekçe çok basit 5 dknızı almıyor. eğer yazmaya üşeniyosanız 150 yi arayın ücretsiz dilekçenizi verin !!!!!!!!!LÜTFEN DUYARSIZ KALMAYALIMMMMM HAKKIMIZI SAVUNALIMMMMM.
adresi ;

http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx

bundan daha önce haberim olsaydı muhakkak dilekçemi verirdim. geçen haziran ayında bende akdeniz üniversitesinde tüp bebek denedim ama olmadı ve raporu dışarıya veremeyeceklerini aynı işlem burda da yapılıyor gibi saçma bir karar alındığından bahsetti asistan doktor.

verdiğim dilekçeye cevap geldi arkadaşlar 1 ayda neticelendi VE HAKKIMIN OLDUĞUNU SÖYLEYEN BİR RESMİ BELGE GELDİ sizde üşenmeyin 2 dakikanızı almaz bu mail... alsanız da almasanızda şikayetinizi yazın lütfen ki akılları başlarına gelsinde başkalarınada eziyet edemesinler LÜTFEN BİRAZ DUYARLI OLALIM...

aynı şeyi bugün bizde yaşadık inrternette araştırdım senin yazını okuyunca hemen bende bimeri aradim kayıt aldılar biz edirne trakya üniversitesi hastanesinden çıkarmaya çalışıyoruz bu durumlara bizi sokup böyle zorluk cikariyorlar ya hiç hakları olmadığı halde Allahlarindan bulsunlar insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…