tüp bebek riskli hamilelik plasenta yaşlanması düşük

gulcannina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
58
0
36
53
İstanbul
39 yaşindaim tüplerim alındı 3 tüp bebek deneimde plasenta yaşlanması gıda zehirlemeden ve ya karpal tünel sendromundan olabilirmi emme refleksi yoktu doğduğunda 15 aylıkken vefaat etti 4 kez tüp bebek yaptık hamileliğin10 haftasında kalbi durdu kürtaj yapıldı tekrar denemeye düşünüyorus eşimin çocuğu yok benim ilk evlilikten doğal yoldan 2 sağlıklı çocuğum var 21 ve 19 yaşinda tekrar ayni şeyleri yaşamaktan korkuyorum sizce risk var mı genetik tarama gerekli mi gerekliyse ne zaman yapılırilginiz için teşekür ediyorum

Hanımefendi yazdıklarınız tam anlayamadım ama sanırım 3. tüp bebek denemesinde sağlıksız bir çocuğunuz olmuş ve kaybetmişsiniz. 4 denemde ise erken dönemde gebelik kaybı yaşamışsınız. Her iki durum birbirinden farklıdır ve bağlantı olmaz. Burada sizdeki yaş faktörü vey muhtmelen eşinizdeki genetik faktörler rol oynamış olabilir. Bu komuyla ilgili testlerin yapılması faydalıdır

merhaba hocam,ilgilendiğiniz için çok teşekür ediyorus size taha bir sorum olacak ne testler yapmamız gerekiyor hiç bir doktor bizden test istemedi için bilmiyorus aydınlatırsanıs seviniris saygılarımızla bostanci ailesi

istenebilecek genetik testleri benim burada sizi değerlendirmeden yazman doğru olmaz. Takip eden doktorunuza başvurmanızda fayda vardır

merhabalar hocam,ilgilendiğiniz için tekrar teşekür ediyorus,biz doktor hakkında karar veremedik nerei gideceğis bilmiyorus siz hangi hastanede görevdesinis ben zaten türkieli değilim yabanci gelinim moldovadan gagauz türküüm eşimde bilmiyor saygılarımızla bostanci ailesi

Back
X