Tüp bebek şart mı

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar geçen ay dış gebelik geçirdim hiç bi belirti vermediği için geç fark edildi ve laparoskopi ile sol tüpüm alındı 6 ay öncede kimyasal gebelik geçirdim doktorum laparoskopi sırasında sağ tüpümün de pek sağlam olmadığını söyledi tüp bebek yapmamın daha iyi olacağını söyledi kararsız kaldım zor mu tüp bebek yapmak benim normal çocuğum olmaz mı

Kızlar geçen ay dış gebelik geçirdim hiç bi belirti vermediği için geç fark edildi ve laparoskopi ile sol tüpüm alındı 6 ay öncede kimyasal gebelik geçirdim doktorum laparoskopi sırasında sağ tüpümün de pek sağlam olmadığını söyledi tüp bebek yapmamın daha iyi olacağını söyledi kararsız kaldım zor mu tüp bebek yapmak benim normal çocuğum olmaz mı
bir tüp yoksa digeriyle hamile kalinir bekleyin..Ama rahim filmi cektirin ..Gerci doktor laporoskopide tüpü cok net gormustur zaten..Eger o tupte kotuyse tup bebek sart evet..Yasiniz gecmisse gidip yapin 1ayda hallolur baska sorun yoksa ..Zor bir sey degil tup bebek bence..
ama yasiniz gencse bekleyin biraz..
arkadasimin 2tupu de kapaliydi tup bebekle anne oldu..2.ci de dogal geldi 2yil sonra..

Üst üste talihsiz gebelikler yaşamış olmanıza çok üzüldüm ancak vücudunuz size mesaj veriyor olabilir eğer bebek için acele ediyorsanız tüp bebek en mantıklı çözüm.

Nasip kısmet yaşınız gençse bekleyin değilse zaman kaybetmeyin bende kaybetmeyi düşünmüyorum zor Allah evlatla imtihan etmesin

Back
X